Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, sperietoare în Europa. "Îi ţinem pumnii lui Celtic"

CFR Cluj, sperietoare în Europa. "Îi ţinem pumnii lui Celtic"

CFR Cluj

Comentarii

După ce a aflat că în play-off-ul UEFA Champions League o va întâlni pe învingătoarea dublei din turul trei dintre CFR Cluj şi Celtic, Slavia Praga a început să îşi ia referinţe despre cele două echipe. Pe site-ul oficial, cehii şi-au pus în temă fanii cu o caracterizare a celor două posibile adversare.

În ceea ce o priveşte pe CFR Cluj, cei care se ocupă de site-ul echipei lui Băluţă şi Stanciu au menţionat printre altele, faptul că, ardelenii sunt cvintuplii campioni ai României şi că, sezonul trecut, au cucerit titlul cu un avans de cinci puncte în faţa lui FCSB. Cehii nu au uitat nici de contraperformanţele de anul trecut: eşecul cu Malmo din turul doi preliminar al Ligii Campionilor şi cel cu Dudelange din play-off-ul Europa League.

Site-ul Slaviei Praga o vede favorită certă la calificare pe Celtic şi aminteşte că, în sezonul 2018-2019 a câştigat al 8-lea titlu consecutiv, la 11 puncte avans faţă de Rangers, dar şi Cupa Scoţiei şi Cupa Ligii Scoţiei. La fel ca în cazul CFR-ului, cehii au menţionat şi eliminarea de anul trecut a lui Celtic din play-off-ul Ligii Campionilor, în faţa lui AEK Atena.

"Cred că dubla dintre Celtic şi CFR va fi una echilibrată, deoarece românii formează o echipă foarte puternică. Am văzut amicalul pe care l-au câştigat contra Spartei, scor 1-0, şi în care au jucat foarte bine. Cu toate acestea, noi îi ţinem pumnii strânşi lui Celtic. Mi-am dorit să picăm de la bun început cu Celtic. Am juca în Scoţia, acolo unde atmosfera este una extraordianară, a declarat antrenorul Slaviei Praga", a declarat Jindřich Trpišovský.

  • Dubla din play-off-ul Ligii Campionilor dintre CFR Cluj/Celtic şi Slavia Praga se va juca pe 20 august, turul (Cluj/Glasgow) şi pe 28 august, returul (Praga)

 

 

 

 

 

Afla mai multe despre: cfr clujslavia pragacelticliga campionilor 

viewscnt
Articole similare