Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj termină sezonul fără Dan Petrescu pe bancă. Anunţul oficial făcut de campioana României

CFR Cluj termină sezonul fără Dan Petrescu pe bancă. Anunţul oficial făcut de campioana României

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj are mari probleme în acest final de sezon, în care încearcă să recupereze distanţa faţă de U Craiova şi să câştige al treilea titlu consecutiv.

Dan Petrescu nu va sta pe banca în finalul acestui sezon, a anunţat CFR Cluj într-un comunicat emis marţi. Chiar dacă 23 de cazuri de coronavirus de la CFR Cluj s-au dovedit a fi, de fapt, negative, nu este şi cazul lui Petrescu. 

"Bursucul" a fost una dintre persoanale de la CFR Cluj care au fost infectate cu noul coronavirus, alături de el şi persoane din staff-ul său tehnic au fost infectate cu acest virus. Este vorba despre Costin Curelea, antrenorul secund, dar şi antrenorul cu portarii, doi preparatori fizici şi un kinetoterapeut. 

  • "De asemenea, faptul că antrenorul principal al echipei noastre, Dan Petrescu, alături de o parte a staff-ului său tehnic nu vor putea fi alături de echipă în următoarea perioadă este un mare handicap al echipei noastre în lupta pentru titlu.

    Suntem alături 100% de jucătorii şi staff-ul tehnic care au fost testaţi pozitiv şi ne dorim să se însănătoşească cât mai repede pentru a putea să revină alături de echipă"
    , se arată în comunicatul emis de CFR Cluj. 

CFR Cluj este la patru puncte în spatele celor de la U Craiova, dar campioana are un meci în minus, pe care îl va juca marţi seară, de la ora 21:30, împotriva celor de la FC Botoşani, în direct la Telekom Sport 1. În ultima etapă, cele două echipe îşi joacă meciul direct, însă oltenii au prima şansă la titlu, în condiţiile în care sunt peste CFR în campionat, iar ardelenii şi-au pierdut antrenorul cu trei meciuri înainte de finalul sezonului. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare