Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, transfer pe o sumă mare în Serie A! Mutarea carierei pentru un fotbalist pe care Dan Petrescu nu l-a folosit deloc

CFR Cluj, transfer pe o sumă mare în Serie A! Mutarea carierei pentru un fotbalist pe care Dan Petrescu nu l-a folosit deloc

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj poate da o lovitură nesperată pe piaţa transferurilor şi să încaseze o sumă mare de bani pentru un jucător pe care Dan Petrescu (52 de ani) nu l-a folosit deloc. Portarul Ionuţ Rus (20 de ani), adus în Gruia de la Lazio, e dorit înapoi în Serie A, de Sampdoria. Genovezii sunt gata să plătească o sumă impresionantă de bani în schimbul lui Ionuţ Rus.

CFR Cluj, pe o sumă mare în Serie A! Fotbalistul pe care Dan Petrescu nu l-a folosit deloc prinde mutarea carierei

Transferat de CFR Cluj la începutul lui 2019, Ionuţ Rus poate prinde transferul carierei la 20 de ani. Mai multe publicaţii din presa din Italia anunţă că Sampdoria e gata să plătească un milion de euro pentru a-l avea pe portar, iar CFR ar rămâne şi cu procente dintr-un viitor transfer al goalkeeperului. "Sampdoria a pus ochii pe tânărul portar Ionuţ Rus de la CFR Cluj. Costul estimat al mutării ar fi undeva în jurul a un milio de euro, cu procente dintr-un viitor transfer", anunţă jurnaliştii din "Cizmă".

Sampdoria îl vrea pe Ionuţ Rus chiar dacă portarul român n-a jucat niciun meci la echipa mare a lui CFR Cluj de la transferul în Gruia şi a fost împrumutat la Luceafărul Oradea şi Turris. La cele două cluburi, Ionuţ Rus a jucat 16 meciuri în total, dintre care şapte fără să primească gol.

CFR Cluj, de un milion de euro în Serie A! Ionuţ Rus a trecut pe la Lazio

Dacă mutarea la Sampdoria reuşeşte, Ionuţ Rus nu ar fi la prima aventură a carierei la o echipă de Serie A. În 2016, Lazio îl transfera pe goalkeeperul român de la LPS Banatul. Rus a adunat 24 de meciuri jucate la grupele de juniori ale lazialilor, iar apoi a fost cedat în România, unde a semnat cu CFR Cluj. Acum, acesta poate ajunge din nou la o echipă de Serie A.

  • 100.000 de euro este cota de piaţă a lui Ionuţ Rus în prezent, potrivit transfermarkt.com
  • 1 - un trofeu are goalkeeperul în palmares cu CFR Cuj, titlul de campion în 2020
  • 2024 este anul în care expiră contractul dintre CFR şi Ionuţ Rus, semnat la începutul lui 2019

CFR Cluj, pe o sumă mare în Serie A! Ionuţ Rus, nominalizat la Golden Boy

În iunie 2020, Ionuţ Rus a primit o veste extraordinară pentru orice puşti. Portarul român a fost inclus pe lista pentru trofeul Golden Boy, care se acordă celui mai bun tânăr jucător din Europa. Astfel, Rus se află într-o companie selectă,a lături de Joao Felix, Jadon Sancho, Erling Haaland sau Ansu Fati, deşi nu a apucat încă să debuteze pentru echipa mare de la CFR Cluj. Trofeul Golden Boy e acordat de Tuttosport celui mai bun jucător sub 21 de ani.

Afla mai multe despre: ionut rus transfer sampdoriaionut rus transfer serieionut rus cfr cluj transfer 

viewscnt
Articole similare