Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj vrea să dea lovitura! Pândeşte transferul unui fotbalist important de la U Craiova: jucătorul are profilul perfect pentru campioană

CFR Cluj vrea să dea lovitura! Pândeşte transferul unui fotbalist important de la U Craiova: jucătorul are profilul perfect pentru campioană

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a pus ochii pe un fotbalist de la U Craiova. Alexandru Mateiu (31 de ani) e ieşit din calculele formaţiei oltene, locul său fiind luat de Ovidiu Bic (26 de ani), iar fotbalistul ar putea face obiectul unui transfer între campioana şi vicecampioana României. Marius Bilaşco, oficial al CFR-ului, s-a declarat un admirator al "închizătorului" pe care l-a dorit şi Gigi Becali la FCSB.

CFR Cluj vrea să dea lovitura! Pândeşte transferul unui fotbalist important de la U Craiova: Alexandru Mateiu, lăudat de şefii campioanei României

Venirea lui Cristiano Bergodi la U Craiova i-a "ucis" şansele lui Alexandru Mateiu de a mai juca pentru formaţia olteană. Fotbalistul a fost sărit din schemă de tehnicianul italian, dar nici după venirea lui Corneliu Papură acesta nu a mai revenit printre titulari. Alexandru Mateiu a jucat doar 34 de minute în ultimele opt meciuri oficiale la Craiovei şi are admiratori la CFR Cluj.

Marius Bilaşco, oficial al CFR-ului, l-a lăudat pe Alexandru Mateiu, pe care a spus că îl place foarte mult datorită stilului său de joc. Bilaşco a lăsat de înţeles că, în cazul unei oportunităţi, CFR Cluj l-ar transfera pe Alexandru Mateiu pe postul lăsat descoperit de plecarea lui Mihai Bordeianu în Arabia Saudită. Mateiu are profilul jucătorilor perfecţi pentru CFR Cluj, matur şi cu multă experienţă în Liga 1.

În direct la Telekom Sport, Marius Bilaşco a rostit cuvinte frumoase despre Alexandru Mateiu: "Mateiu mi-a plăcut mereu. Nu ar trebui să lipsească din echipa de start. Era spiritul lor din zona centrală. Am văzut că Bergodi nu l-a mai folosit şi văd că acest trend continuă. Eu am crezut că s-a petrecut ceva între el şi Bergodi, dar se pare că nu e asta", a spus oficialul CFR-ului, înaintea derby-ului U Craiova - FCSB 0-2.

Alexandru Mateiu ar fi avut o discuţie cu staff-ul pe această temă. Mijlocaşul ar fi fost scos din lot de antrenor, deşi Mateiu şi-ar fi anunţat colegii că ar avea câteva probleme medicale, conform Fanatik.

CFR Cluj vrea să dea lovitura! Pândeşte transferul unui fotbalist important de la U Craiova. Alexandru Mateiu a fost dorit şi de FCSB

CFR Cluj nu e singura echipă mare din România care s-a interesat de transferul lui Alexandru Mateiu. În trecut, Gigi Becali a vrut să-l transfere pe mijlocaşul închizător la FCSB, dar nu a căzut la înţelegere cu oficialii olteni pentru ca mutarea să fie perfectată. Gigi Becali dorea să ia de la Craiova patru jucători, în schimbul unei sume mari de bani. Bogdan Vătăjelu, Andrei Ivan, Alexandru Mateiu şi Nicuşor Bancu sunt jucătorii pe care Gigi Becali i-a dorit la echipa, însă în cele din urmă niciunul dintre ei nu a ajuns la FCSB.

Afla mai multe despre: cfr cluj transfer alexandru mateiualexandru mateiu cfr cluj transfercfr cluj alexandru matei 

viewscnt
Articole similare