Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj vrea să facă transferul iernii! Campioana a lansat oferta pentru "perla" lui Gică Hagi, dar se luptă cu un club din SUA

CFR Cluj vrea să facă transferul iernii! Campioana a lansat oferta pentru "perla" lui Gică Hagi, dar se luptă cu un club din SUA

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj încearcă un ultim transfer pe finalul perioadei de mercato. Campioana Ligii 1 a lansat o ofertă pentru fotbalistul Viitorului, Alexandru Măţan (21 de ani), dar se luptă cu un club din SUA. În acest moment, decizia e şi în mâinile lui Gică Hagi.

CFR Cluj încă nu a oficializat niciun transfer în această iarnă, deşi sâmbătă îl aşteaptă să semneze pe un fost adversar al României din barajul pentru EURO. 

Alexandru Măţan, dorit la CFR Cluj

Edi Iordănescu aşteaptă întăriri la nivelul mijlocaşilor, dar vrea şi un fotbalist de bandă. Iar conducerea campioanei României e gata să-i facă un cadou antrenorului. 

Conform Fanatik, CFR Cluj a făcut o ofertă pentru Alexandru Măţan, iar Gică Hagi poate alege dintre două echipe. O formaţie din SUA e interesată şi ea de fotbalistul naţionalei U21. Momentan, Gică Hagi ezită să ofere un răspuns, din cauza ofertei din SUA, mai susţine sursa citată. 

La începutul sezonului, Alexandru Măţan a refuzat-o pe Universitatea Craiova, deşi oltenii s-au înţeles cu Viitorul. 

În ultima perioadă, CFR Cluj l-a ratat pe Nana Boateng, de la KuPS, fosta adversară din play-off-ul Europa League. În schimb, campioana îşi va asigura serviciile unui alt mijlocaş central, Anas Tahiri, de la Waalkwijk. Totuşi, acesta va veni liber de contract, în vară, mai anunţă sursa citată. 

Afla mai multe despre: alexandru matancfr clujviitorul 

viewscnt
Articole similare