Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj vrea să transfere un internaţional albanez, care a trecut pe la Chievo. Anunţul făcut de italieni

CFR Cluj vrea să transfere un internaţional albanez, care a trecut pe la Chievo. Anunţul făcut de italieni

CFR Cluj

Comentarii

Conform site-ului Tuttuomercatoweb, campioana României CFR Cluj este interesată de transferul unui fotbalist cu 6 meciuri în naţionala Albaniei.

Armando Vajushi a ajuns la un acord cu Pro Vercelli pentru rezilierea contractului şi ar putea ajunge în România, anunţă sursa citată. Fotbalistul născut în 1991 evoluează cu precădere în flancul stâng ca extremă, dar poate juca şi în banda dreaptă sau al doilea vârf.

Născut la Shkoder în Albania, Armando Vajushi  era cotat în 2014 la 2 milioane de euro şi a mai jucat în estul Europei la Litex Lovech. Chievo l-a transferat în 2015 şi împrumutat ulterior la AS Livorno. Cariera lui Vajushi a continuat la Pro Vercelli şi Avellino.

În sezonul trecut a bifat 22 meciuri şi a marcat un singur gol pentru Pro Vercelli şi Avellino în Serie B. Vajushi are 6 selecţii pentru naţionala Albaniei şi un gol marcat pe 6 august 2014 contra reprezentativei statului San Marino. Armando a făcut parte din lotul albanezilor şi la amicalul cu România (1-0 pentru tricolori) din 2014. 

Afla mai multe despre: armando vajushicfrtransfer 

viewscnt
Articole similare