Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR Cluj - Young Boys 1-1. Fassnacht a anulat reuşita lui Rondon, iar meciul s-a terminat egal. CFR e lider în grupa A

VIDEO | CFR Cluj - Young Boys 1-1. Fassnacht a anulat reuşita lui Rondon, iar meciul s-a terminat egal. CFR e lider în grupa A

UEFA Europa League

Comentarii

CFR Cluj - Young Boys, din etapa a doua a grupei A din Europa League, s-a terminat 1-1, în Gruia, după golurile marcate de Rondon (61) şi Fassnacht (69). CFR e lider în grupa A, cu patru puncte, la egalitate de puncte cu AS Roma, dar cu golaveraj mai bun.

LIVE VIDEO | CFR Cluj - Young Boys 1-1 (Rondon 61 / Fassnacht 69) | Telekom Sport 1

CFR Cluj: Bălgrădean - Susic, Burcă, Vinicius, Camora - Hoban, Djokovic - Rondon, Păun, Deac - Debeljuh

Rezerve: Sandomierski - Manea, Omrani, Pereira, Ciobotariu, Latovlevici, Chipciu, Itu, Joca, Carnat


Young Boys: Von Ballmoos - Hefti, Camara, Zesiger, Maceiras - Fassnacht, Lustenberger, Aebischer - Ngamalu, Nsame, Elia
Rezerve: Neuenschwander, Faivre - Sierro, Sulejmani, Gaudino, Burgy, Siebatcheu, Mambimbi, Garcia, Lefort, Rieder

Min. 90+4 - Final de meci. Doar egal pentru CFR cu Young Boys, 1-1 în Gruia. CFR e lider în grupa A, cu patru puncte, la egalitate de puncte cu AS Roma, dar cu golaveraj mai bun.


Min. 69 - GOOOOOL YOUNG BOYS! Elveţienii reuşesc să egaleze prin Fassnacht, care trage violent din apropiere, după un şut blocat în primă fază. Bălgrădean n-are nicio şansă şi e 1-1.


Min. 61 - GOOOOOOOOOLLLLLLLLL CFR Cluj! Campioana dă lovitura! După un joc închis, Mario Rondon reuşeşte să deschidă scorul cu un şut din întoarcere, după un corner executat de Deac şi o ieşirea aiurea a portarului elveţienilor. Şutul lui Rondon, deviat, intră în poarta lui Young Boys şi CFR a trecut la conducere.


Min. 46 - A început repriza a doua.


Min. 45+2 - Final de primă repriză.


Min. 45+1 - Ocazie CFR! Hoban trage de la distanţă, dar mult pe lângă poarta elveţienilor.


Min. 38 - Ocazie Young Boys! Elia a reluat direct pe poartă, dintre fundaşii CFR-ului, o minge lansată pe vârf, dar Bălgrădean reuşeşte să reţină fără emoţii.


Min. 37 - Ocazie Young Boys! Ngamaleu rămane la minge după o centrare din dreapta şi o reluare care s-a oprit în Manea, mingea rămane tot la atacantul lui Young Boy, care trage, dar Bălgrădean e la post şi respinge.


Min. 30 - S-a scurs prima jumătate de oră din meciul din Gruia, dar fără mari ocazii de joc. Niciuna dintre echipe nu a reuşit să se apropie periculos de poarta adversă.


Min. 13 - Veşti proaste pentru CFR Cluj! Vinicius nu mai poate, iese accidentat de pe teren, iar Cristi Manea îi ia locul.


Min. 5 - Începutul de meci e unul în care cele două echipe se tatonează, niciuna nu s-a aruncat în atac, dar iniţiativa le-a aparţinut elveţienilor de la Young Boys.


Min. 1 - A început meciul!


21:17 - Avem echipele de start!


CFR Cluj îşi continuă aventura europeană cu un nou meci în Grupa A din Europa League. Campioana României primeşte astăzi vizita elveţienilor de Young Boys. Prima partidă oficială dintre cele două echipe va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport 1, de la ora 22:00, iar cele mai importante faze vor fi, în timp real, pe site-ul telekomsport.ro. CFR Cluj şi Young Boys s-au mai întâlnit o singură dată, în ianuarie 2013, când unicul gol al ardelenilor din partida amicală a fost marcat de Cadu.

CFR Cluj - Young Boys LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro

La şapte ani distanţă de la meciul respectiv, campioana României se poate lăuda cu un start excelent de sezon. Fără înfrângere în toate competiţiile, în timpul regulamentar, singurul eşec venind în faţa croaţilor de la Dinamo Zagreb, la loviturile de departajare, CFR Cluj are un moral foarte bun înaintea partidei din această seară. Echipa pregătită de Dan Petrescu a început perfect grupele din Europa League, a câştigat cu 2-0 în deplasarea de la ŢSKA Sofia, iar în campionat vine după o victorie cu 1-0, la FC Voluntari.

CFR Cluj - Young Boys LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro

De partea cealaltă, Young Boys este şi ea neînvinsă în campionatul Elveţiei şi este lider, cu 11 puncte, după primele cinci etape disputate. Însă Young Boys n-a început la fel de bine Grupa A din Europa League. Ce-i drept, cu un meci disputat în faţa marii favorite a grupei, AS Roma, elveţienii au cedat, scor 1-2, pe propriul teren.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare