Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"CFR este o echipă dificilă. Ştiam că se apără foarte bine!" Antrenorul lui Young Boys, mulţumit de rezultatul din Gruia VIDEO

"CFR este o echipă dificilă. Ştiam că se apără foarte bine!" Antrenorul lui Young Boys, mulţumit de rezultatul din Gruia VIDEO

UEFA Europa League

Comentarii

Formaţia CFR Cluj a remizat, joi seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Young Boys Berna, în a doua etapă a grupei A a Ligii Europa. Cealaltă partidă din grupă, AS Roma – ŢSKA Sofia, s-a încheiat tot la egalitate, scor 0-0, astfel că CFR Cluj este în continuare lider în clasament.

După meci, Gerardo Seoane, tehnicianul elveţienilor, a explicat: "Este prematur să vorbim despre clasament. Adevărul este că nu am găsit o variantă cum să marcăm mai multe goluri, nu am creat faze periculoase în careul advers. A fost un meci dificil, un meci strâns, trebuia să avem mai multe ocazii de gol pentru a câştiga. Am simţit că în prima repriză am avut probleme tactice, dar în partea a doua am jucat mai bine. Cei care au intrat au adus un plus, şi cred că pe final am avut mai multe şanse de a marca. Ştiam că CFR Cluj se apără foarte bine şi că vom avea probleme să marcăm" a mărturisit Seoane, după joc.

El a mai adăugat că ştia cât de bine se organizeaza campioana României şi i-a lăudat pe jucătorii lui Petrescu: "România a avut mereu jucători interesanţi, de asemenea jucători tineri, buni, care vin din spate. CFR are jucători foarte buni, experimentaţi, şi se simte asta în felul în care se apără. Sunt foarte compacţi şi am simţit asta astăzi. Nu este deloc uşor să-i învingi"

CFR Cluj a remizat, joi seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Young Boys Berna, în a doua etapă a grupei A a Ligii Europa. Cealaltă partidă din grupă, AS Roma – ŢSKA Sofia, s-a încheiat tot la egalitate, scor 0-0, astfel că CFR Cluj este în continuare lider în clasament.

La Cluj-Napoca, au marcat Rondon ’62 pentru gazde şi Fassnacht ’69 pentru oaspeţi.

Afla mai multe despre: gerardo seoaneyoung boys berna 

viewscnt
Articole similare