Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR l-a transferat pe străinul prea bun pentru fotbalul din ţara natală! "Să rupi norii, vikingule!". Dan Petrescu şi-a dat acordul

CFR l-a transferat pe străinul prea bun pentru fotbalul din ţara natală! "Să rupi norii, vikingule!". Dan Petrescu şi-a dat acordul

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj continuă să semneze cu fotbalişti defensivi, iar staff-ul şi-a dat acordul pentru legitimirea unul fundaş central panamez. Fotbalistul se afla în probe din ianuarie şi i-a convins pe ardeleni că merită o şansă.

Ultimul transfer făcut de CFR Cluj: panamezul Orman Davis

Dan Petrescu a avut la CFR Cluj o campanie generoasă de transferuri. Toate compartimentele au fost întărite, pentru lupta cu FCSB la titlul Ligii 1, dar şi pentru următorul sezon în care campioana vrea să recupereze banii pe care i-a pierdut din Europa, în actuala stagiune, în care a evoluat doar în Conference League. 

Conducerea i-a "blindat" lotul "Bursucului", iar ultimul fotbalist sosit este un panamez în vârstă de 19 ani. 

Futbolcentroamerica.com anunţă că fundaşul central Orman Davis, care se afla în probe în Gruia din ianuarie şi urma să fie testat, a semnat, în cele din urmă. 

Venit de la CA Independiente, din Panama, fotbalistul a fost împrumutat pentru un sezon cu posibilitatea unui transfer definitiv, decizie care va fi luată de CFR Cluj. 

"Să rupi norii, vikingule!", i-a transmis, oficial, clubul de care încă aparţine Orman Davis: "Succes cu feroviarii". 

De-a lungul carierei, panamezul are 26 de meciuri, toate în ţara natală. 

La 19 ani, Orman Davis măsoar 1.75 m înălţime şi a debutat la CA Independiente în 2021. Sursa citată anunţă că fundaşul central nu a avut mari bătăi de cap în campionatul panamez, în ciuda vârstei. 

Este al treilea panamez care vine în România, după Armando Cooper şi Jaime Penedo. 

Fotbalistul ”jignit” de Dan Petrescu, aproape de FCSB! Fotbalistul a negociat cu Becali după ce fost nemulţumit de oferta CFR-ului

În această perioadă de mercato, la CFR Cluj au fost transferaţi doi fundaşi centrali: Yuri Matias, Kristian Dimitrov. De asemenea, au mai venit: Dugandzic, Roger, Birligea, Sergiu Buş, Raoul Mal, Răzvan Sava şi Cristian Neguţ.

Andrei Burcă, Daniel Graovac, Rachid Bouhenna şi Mike Cestor sunt ceilalţi apărători centrali din lotul lui Dan Petrescu. 

Afla mai multe despre: cfr clujtransferuri cfr clujdan petrescuorman davis cfr clujorman davis 

viewscnt
Articole similare