Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR, "on fire": încă un transfer! Dorit de Petrescu, a semnat | BREAKING NEWS

CFR, "on fire": încă un transfer! Dorit de Petrescu, a semnat | BREAKING NEWS

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a reuşit al patrulea transfer al iernii. Campioana României a obţinut semnătura lui Ermal Krasniqi (24 de ani), un mijlocaş pe care Dan Petrescu l-a cerut în Gruia.

Campioana României e "on fire" pe piaţa transferurilor la început de 2023. CFR Cluj a mai bifat un transfer, un kosovar pe care Dan Petrescu l-a solicitat conducerii după ce l-a văzut la treabă în grupele Conference League.

4! CFR Cluj, al patrulea transfer al iernii. Dan Petrescu a primit un jucător din Conference League

Conducerea CFR-ului i-a mai îndeplinit o dorinţă lui Dan Petrescu. Potrivit Fanatik, CFR Cluj l-a transferat pe Ermal Krasniqi, un mijlocaş de 24 de ani de la FK Ballkani, fosta adversară a clujenilor din grupele Conference League. Kosovarul a semnat un contract pe patru ani şi jumătate cu CFR, mai scrie sursa citată, care anunţă că acesta urmează să plece în cantonamentul din Spania.

Ermal Krasniqi a evoluat pentru Ballkani în cinci dintre cele şase meciuri din grupele Conference League. Mijlocaşul ofensiv, care mai avea contract doar până în vară, a ratat doar ultima partidă, contra lui CFR Cluj, şi are două goluri în faza grupelor, cu Slavia Praga şi Sivasspor.

Krasniqi e al patrulea transfer al iernii la CFR Cluj, după Anton Maglica, Bogdan Ţîru şi Andrei Peteleu.

Afla mai multe despre: cfr clujtransferermal krasniqidan petrescu 

viewscnt
Articole similare