Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR, şanse mici pentru un transfer istoric. Mario Balotelli e dorit de o forţă a Europei

CFR, şanse mici pentru un transfer istoric. Mario Balotelli e dorit de o forţă a Europei

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj e gata să dea una dintre cele mai mari lovituri din istoria fotbalului românesc pe piaţa transferurilor. Campioana negociază cu nimeni altul decât „Super” Mario Balotelli. În sezonul recent încheiat, italianul a jucat la Brescia, echipă care a retrogradat în Serie B.

Conform presei din Italia însă, ”Super Mario” a primit chiar în aceste zile o ofertă tentantă de la Beşiktaş Istanbul, una dintre forţele din Turcia.

Nu este prima dată când turcii se interesează de serviciile starului italian, Beşiktaş fiind aproape să-i obţină semnătura şi în trecut.

Pentru CFR Cluj, aceasta este fără discuţie o veste proastă. Beşiktaş are atât o putere financiară mult mai mare, cât îl şi poate atrage pe Mario Balotelli cu un campionat mult mai ofertant.

Atacantul italian nu a mai jucat într-un meci oficial din 9 martie 2020, atunci când a luat parte la eşecul cu Sassuolo, scor 0-3. „Super Mario” a intrat în conflict cu conducerea Bresciei după ce ar fi ajuns să atingă greutatea de 100 de kilograme.

Balotelli mai are contract cu Brescia până în 2022, iar acesta cere 400 de mii de euro pentru a se despărţi de gruparea de pe Mario Rigamonti. Antrenorul Diego Lopez nici nu vrea să mai audă de cel care, în 2012, ducea „Squadra Azzurra” până în finala Campionatului European: „Mereu am crezut că Mario se va simţi ca acasă la echipa din oraşul natal, dar am greşit. El trăieşte după regulile lui. Îi spui ceva, iar el face opusul. Echipa a ales un drum, iar Mario altul”, a declarat tehnicianul în Corriere della Sera.

  • 5,5 milioane de euro valorează acum Balotelli, potrivit transfermarkt.com. Cea mai mare cotă a sa a fost de 32 de milioane, în iunie 2012
  • 36 de selecţii şi 14 goluri are Mario Balotelli pentru naţionala de seniori a Italiei

Afla mai multe despre: mario balotelli 

viewscnt
Articole similare