Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR se pregăteşte pentru titlu! Listă impresionantă de transferuri pentru clujeni. Anunţul lui Mureşan

CFR se pregăteşte pentru titlu! Listă impresionantă de transferuri pentru clujeni. Anunţul lui Mureşan

Superliga

Comentarii

CFR Cluj e lider în Liga 1 după 20 de etape şi anunţă noi transferuri pentru perioada de mercato din iarnă, astfel încât Dan Petrescu să aibă la dispoziţie un lot capabil să aducă trupei din Gruia un nou titlu de campioană.

Preşedintele Iuliu Mureşan anunţă că pe lista de transferuri a ardelenilor se numără peste 20 de jucători urmăriţi de departamentul de scouting al clubului. Se va face însă o sortare atentă, în condiţiile în care CFR îşi propune să realizeze maxim trei transferuri în iarnă. Mureşan susţine că printre jucătorii urmăriţi se numără atât fotbalişti din campionatul intern, cât şi jucători din străinătate. Printre numele vehiculate deja se numără George Ţucudean (Viitorul) şi Alexandru Ioniţă (Astra).

"Noi avem o listă foarte mare de jucători, atât din ţară cât şi din străinătate. Se lucrează în fiecare zi, cei care se ocupă de transferuri se uită foarte multe ore pe zi la jucători, au fost şi plecaţi doi din club afară, pentru a fi urmăriţi şi jucători pe live. La final, din cei douăzeci şi ceva de jucători pe care îi urmărim, vor fi luaţi unul, doi sau trei", a declarat Iuliu Mureşan la Look TV.

Afla mai multe despre: cfr clujtransferuripetrescumuresan 

viewscnt
Articole similare