Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR se teme după tragerea la sorţi: ”Să nu mai păţim ca anul trecut”. Daniel Stanciu despre obiectivul campioanei în cupele europene

CFR se teme după tragerea la sorţi: ”Să nu mai păţim ca anul trecut”. Daniel Stanciu despre obiectivul campioanei în cupele europene

CFR Cluj

Comentarii

Directorul Sportiv al clubului CFR Cluj, Daniel Stanciu a vorbit despre tragerea la sorţi de miercuri din preliminariile UEFA Champions League.

CFR Cluj va întâlni campioana Israelului, Maccabi Tel Aviv, în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, dacă va trece de Astana, în primul tur preliminar. Directorul sportiv al campioanei României, Daniel Stanciu mărturiseşte că se teme să nu se repete scenariul de anul trecut:

”Sper să nu mai păţim ce am păţit în sezonul trecut. Ăsta e şi obiectivul clubului, de a accede într-o grupă a unei competiţii europene. Până la urmă, aveam idei despre posibilii adversari, puteam să cădem şi mai rău, puteam să cădem şi mai bine. Dar cred că avem un avantaj şi faţă de Astana şi, mai departe, cu Maccabi Tel Aviv” a mărturisit oficialul clujenilor.

”Astăzi am tot dat interviuri pentru presa din Israel, le-am zis la toţi să facem o pauză, avem o dublă importantă cu Astana, ne concentrăm pe această dublă, pentru că trebuie să începem cu dreptul. Şi apoi vedem ce facem... ne ocupăm de Maccabi. Maccabi e echipă bună, şi Astana la fel” a mai adăugat Stanciu.

Dan Petrescu, garanţia succesului

Întrebat dacă avându-l pe Dan Petrescu antrenor, se mai poate repeta experienţa neplăcută de anul trecut când CFR a fost eliminată de Dudelange, Stanciu a spus: ”Cu Petrescu nu cred că se poate. Până la urmă, lumea nu prea a înţeles...au fost destui care nu au înţeles venirea lui Dan Petrescu undeva pe finalul sezonului. El a venit ca un garant pentru ceea ce urmează să se întâmple la CFR, pentru obiectivul pe care ni l-am propus. Dan ştie să pregătească un astfel de obiectiv” a explicat directorul sportiv al campioanei României.

”Ne dorim Champions League, dar dacă nu e, atunci ne mulţumim cu Europa League. Însă clar ne dorim grupele unei competiţii europene în acest sezon, să demonstrăm, să arătăm că ceea ce s-a întâmplat vara trecută a fost un accident. Trebuie să ne întărim.  Ţinând cont de cei doi adversari pe care urmează să îi întâlnim, mai avem nevoie de întăriri, mai avem nevoie de jucători. Nu trebuie să punem în plan secundar campionatul, avem acelaşi obiectiv ca în ultimele două sezoane, câştigarea titlului” a încheiat Daniel Stanciu.

Cu ei se poate bate CFR. Maccabi Tel Aviv  - cea mai titrată echipă a Israelului

Maccabi Tel Aviv a cucerit la pas titlul în ultimul sezon şi a ajuns la 22 de trofee cucerite în istorie, fiind cel mai titrat club al Israelului, având şi 23 de cupe naţionale cucerite.

Maccabi Tel-Aviv are 69 de sezoane jucate în prima divizie a Israelului, fiind singura echipă care nu a retrogradat niciodată.

Lotul israelienilor e cotat la 17,9 milioane de euro, cel mai valoros jucător fiind protarul Predrag Rajkovic (23 de ani), cu o cotă de piaţă de 2,5 milioane de euro. Acesta e urmat în top de fundaşul dreapta Eli Dasa (1,25 milioane de euro) şi mijlocaşul ofensiv Dor Micha (1,2 milioane de euro).

Afla mai multe despre: daniel stanciucfr cluj 

viewscnt
Articole similare