Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR şi Dan Petrescu, mega performanţă. Campioana s-a luptat cu jucători de 600 de milioane de euro şi a lăsat acasă Lazio şi Rennes

CFR şi Dan Petrescu, mega performanţă. Campioana s-a luptat cu jucători de 600 de milioane de euro şi a lăsat acasă Lazio şi Rennesgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj, campioana României se poate califica în primăvara europeană dacă face un egal în Gruia cu Celtic.

585 de milioane de euro este valoarea cumulată a loturilor formaţiilor Lazio, Celtic şi Rennes, adversarele CFR-ului din Europa League.

Campioana României are un lot evaluat la puţin sub 30 de milioane de euro. Prin comparaţie cu adversarele din grupă, formaţia lui Dan Petrescu ar fi trebuit să termine pe ultimul loc, fără prea mari şanse să spere cu adevărat la ceva.

Campioana Scoţiei, Celtic Glasgow are un lot de jucători evaluat la 93.78 de milioane de euro pe site-ul transfermarkt. Lazio, una dintre forţele Italiei are un lot cotat la 333.85 de milioane de euro, în timp ce Rennes, reprezentata Franţei în această grupă are un lot cotat la 157.40 de milioane de euro.

Diferenţele sunt şi mai mari dacă ne raportăm la campionatele din care provin aceste echipe. Liga 1 adună jucători cu cote de piaţă de 211.73 de milioane de euro. Raportat la celelalte campionate, suma totală este infimă.

Serie A, campionatul a cărei reprezentantă este Lazio, are o cotă totală de 5.4 miliarde de euro, în timp ce Ligue 1 atinge borna de 3.58 miliarde euro. Doar cu Scoţia ne putem compara! Scottish Premiership adună o cotă de piaţă de 232.55 milioane de euro, dar mai mult de jumătate din această cotă este asigurată de Celtic şi Rangers, cele două mari forţe.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dan petrescucfrcelticlazioroma 

viewscnt
Articole similare