Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR şi drumul spre potul de 10 milioane de euro! Conceicao: "Fotbalul înseamnă şi partea financiară! Vom face totul să ne atingem scopul"

CFR şi drumul spre potul de 10 milioane de euro! Conceicao: "Fotbalul înseamnă şi partea financiară! Vom face totul să ne atingem scopul"

UEFA Europa League

Comentarii

CFR Cluj - Alashkert, joi, de la 20:00, în turul 3 preliminar Europa League.

După 2-0 în tur, clujenii sunt favoriţi cerţi la calificarea în play-off şi nici nu concep să se împiedice în faţa armenior. Toni Conceicao le transmite însă jucătorilor să trateze meciul cu seriozitate, aşa cum s-a întâmplat şi în tur, pentru a nu le permite oaspeţilor să spere la calificare.

"Eu sunt calm, abordăm jocurile cu încredere şi mă bazez pe valoarea jucătorilor.

Aşa cum am făcut şi meciul din Armenia, era important să obţinem un rezultat bun. Iar acest rezultat a fost victoria în deplasare, cu două goluri marcate care ne-au adus un avantaj pentru calificarea în play-off.



Mai avem însă un meci de disputat pe teren propriu şi ştim cu ce ne vom confrunta. Vom avea un adversar cu o atitudine pozitivă, cu siguranţă, care vine aici cu scopul de a întoarce, iar noi trebuie să nu le dăm aceste ocazii.

Deja am vorbit cu jucătorii despre acest lucru. Trebuie să avem intrăm pe teren cu intenţia de a câştiga partida şi, evident, cu obiectivul de a ajunge în play-off. Vom face totul pentru a ajunge acolo fiindcă este important atât pentru club, cât şi pentru jucători, pentru stafful tehnic, pentrui suporteri şi vom face totul în meciul de joi pentru a ne atinge scopul
", spune Conceicao.

Tehnicianul CFR-ului spune că o calificare în grupele Europa League ar reprezenta îndeplinirea obiectivului şi recunoaşte că ardelenii se gândesc şi la potul imens ce ar urma să fie încasat de la UEFA: aproape 10 milioane de euro.

"Pentru noi este importantă, nu doar pentru bani, fotbalul înseamnă cluburi, antrenori, jucători, rezultate dar şi partea financiară. Dacă reuşim să îmbinăm ambele lucruri, cu atât mai bine. Este un principiu pe care îl avem, să credem că vom reuşi să ne calificăm în play-off, apoi vom încerca să ajungem şi în faza grupelor", spune  Antonio Conceicao.

În play-off, CFR Cluj ar urma să joace cu învingătoarea dintre Legia Varşovia şi Dudelange. În tur, formaţia din Luxemburg s-a impus cu 2-1 în Polonia.

Afla mai multe despre: cfr clujalashkertarmeniaeuropa leagueplay-offgrupe 

viewscnt
Articole similare