Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR, studiată de adversari pe Telekom Sport :) Jucătorii Chindiei au prins curaj: "În afară de golul lui Ţucudean n-am avut ce să văd..."

CFR, studiată de adversari pe Telekom Sport :) Jucătorii Chindiei au prins curaj: "În afară de golul lui Ţucudean n-am avut ce să văd..."

Cupa României

Comentarii

Chindia Târgovişte o întâlneşte pe CFR Cluj în şaisprezecimile Cupei României, miercuri seară, de la 21:30, în direct pe Telekom Sport 1.

Jucătorii divizionarei secunde speră la o calificare în optimi, convinşi fiind că trupa din Gruia traversează în continuare un moment de criză.

Daniel Florea a comentat cu umor situaţia din sânul campioanei, precizând că a urmărit rezumatul partidei cu Hermannstadt în jurnalele Telekom Sport şi s-a convins că CFR n-a făcut un meci prea bun.

"Nu am urmărit foarte mult echipa CFR Cluj, dar am văzut rezultatele şi mai ales ratarea calificării în Europa, unde au avut o şansă foarte bună.  În campionat mai au timp să se redreseze. Au câştigat şi ultimul meci, dar din câte am văzut cu puţină şansă. Nu au făcut un meci extraordinar.



Am urmărit ştirile Telekom şi am văzut golul lui Ţucudean. În rest, nu prea am avut ce să văd la ei. De aceea consider că nu au făcut un joc extraordinar, dacă am văzut doar acea fază.... Probabil dacă era un meci mai bun, erau mai multe faze şi aţi fi dat şi voi"
, a declarat Daniel Florea pentru Telekom Sport.

AICI AI LISTA COMPLETĂ A TRANSMISIUNILOR TELEKOM SPORT DIN SĂPTĂMÂNA 24-30 SEPTEMBRIE

Afla mai multe despre: daniel floreatucudeanrezumatcfr clujchindiacupa romaniei 

viewscnt
Articole similare