Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Champions League VIDEO | Liverpool - Inter 0-1. Lautaro Martinez a înscris senzaţional, dar insuficient pentru calificare. "Cormoranii" merg mai departe!

Champions League VIDEO | Liverpool - Inter 0-1. Lautaro Martinez a înscris senzaţional, dar insuficient pentru calificare. "Cormoranii" merg mai departe!
Comentarii

Inter a învins pe Liverpool, scor 1-0 pe Anfield, în returul optimilor de finală din Liga Campionilor. Victoria nu a fost suficientă pentru calificare. "Cormoranii" au învins în tur cu 2-0 şi s-au calificat mai departe cu scorul general de 2-1. Lautaro Martinez a înscris un gol senzaţional în minutul 62, apoi în minutul 64 Alexis Sanchez a fost eliminat.

LIVE VIDEO | Liverpool - Inter 0-1 (Martinez 62)

Echipele de start:

Liverpool: Alisson - Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Thiago, Fabinho, Jones - Salah, Jota, Mane

Inter: Handanovic - Skriniar, De Vrij, Bastoni - Dumfries, Vidal, Brozovic, Calhanoglu, Perisic - Martinez, Sanchez

Min. 90+6 - Final de meci.

Min. 90+2 - Ocazie uriaşă Liverpool! Luis Diaz trage din 3 metri, Vidal scoate incredibil o minge pe care scria gol!

Min. 76 - Ocazie Liverpool! Salah loveşte din nou bara, cu un şut din prima din careu, după o centrare din stânga.

Min. 64 - CARTONAŞ ROŞU! Alexis Sanchez este eliminat după o intrare dură la Fabinho.

Min. 62 - GOOOOOOLLLLL INTER! Lautaro Martinez înscrie cu un şut de senzaţie, direct la vinclul porţii lui Alisson.

Min. 59 - Ocazie Inter! Lautaro Martinez, şut pe lângă poartă lui Alisson, din interiorul careului.

Min. 52 - Ocazie Liverpool! Salah loveşte bara după un şut din interiorul careului.

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min. 45+8 - Pauză.

Min. 45+7 - Ocazie Liverpool! Alexander-Arnold trage din lovitură liberă pe lângă poarta lui Handanovic.

Min. 32 - Ocazie Liverpool! Van Dijk trimite şi el cu capul pe lângă poartă, din câţiva metri, tot după un corner.

Min. 31 - Ocazie Liverpool! Matip trimite cu capul în transversală, după un corner.

Min. 25 - Meciul a fost întrerupt câteva minute pentru că un fan a avut nevoie de îngrijiri medicale. Echipele au fost chemate la marginea terenului.

Min. 1 - A început meciul de pe Anfield.


Marţi seara se vor decide primele echipe calificate în sferturile Champions League, în urma duelurilor dintre Liverpool şi Inter şi Bayern şi RB Salzburg.

”Cormoranii” sunt favoriţi să prindă locul printre primele opt, după ce au reuşit să se impună în meciul tur, scor 2-0, în Italia.

Firmino şi Salah au marcat golurile victoriei pentru trupa pregătită de Jurgen Klopp, ambele venite în a doua repriză, după ce Inter irosise o multitudine de ocazii precedent.

Campioana Italiei nu trece prin cele mai uşoare momente, din pricina problemelor financiare ale proprietarilor.

Inter este deţinută de acelaşi grup de investiţii care deţinea şi Jiangsu Suning, formaţie cu care Cosmin Olăroiu a câştigat titlul în China la scurt timp înainte de a se desfiinţa.

Din pricina problemelor financiare, cei de la Inter au fost nevoiţi să renunţe la tehnicianul Antonio Conte, dar şi la starurile Romelu Lukaku şi Achraf Hakimi.

Antrenorul italian şi-a dat demisia când a aflat că nu va putea să îşi păstreze cei mai buni jucători la club, fiind înlocuit de Simone Inzaghi, fostul tehnician al lui Ştefan Radu la Lazio.

În locurile lui Lukaku şi Hakimi au fost aduşi Dzeko şi Dumfries, iar echipa a continuat să fie competitivă în Italia, dar nu şi în competiţiile europene.

Liverpool este una dintre cele mai în formă echipe ale lumii şi şi-a trecut deja în cont primul trofeu al sezonului, Cupa Ligii, în urma victoriei la lovituri de departajare împotriva lui Chelsea.

Deşi părea că City are titlul asigurat, formaţia pregătită de Jurgen Klopp a reuşit să revină în lupta pentru campionat şi se află la şase puncte de ”cetăţeni”, cu un meci mai puţin jucat.

Mohamed Salah a demonstrat din nou în acest sezon de ce este considerat unul dintre cei mai valoroşi jucători din lume, iar, după victoria din tur, este greu de crezut că Inter va reuşi să o întoarcă pe Liverpool.

Afla mai multe despre: liverpool inter 

viewscnt
Articole similare