Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CHAPEAU BAS! Un fotbalist din Premier League, GEST MONUMENTAL pentru un suporter: "L-a ridicat din nămol şi l-a luat acasă!"

CHAPEAU BAS! Un fotbalist din Premier League, GEST MONUMENTAL pentru un suporter: "L-a ridicat din nămol şi l-a luat acasă!"

Premier League

Comentarii

Portarul lui Watford, Ben Foster a făcut un gest senzaţional pentru un suporter de 80 de ani care suferă de demenţă.

Prea puţine poveşti de acest tip sunt popularizate pe internet în ultimii ani. Fotbaliştii sunt priviţi ca oameni foarte bogaţi, de regulă, complet dezinteresaţi la ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Nu este şi cazul lui Ben Foster, portarul formaţiei Watford, care a făcut un gest remarcabil pentru un fan al echipei sale. Povestea s-a aflat la câteva luni distanţă, ca urmare a unui mesaj postat de un alt suporter.

"Unchiul tatălui meu a fost la meciul lui Watford săptămâna trecută. Are abonament de 60 de ani deja şi a ajuns la vârsta de 80 de ani. Sufera de demenţă şi probabil, în curând, nu va mai putea merge la meciuri. A plecat mai devreme de la stadion şi s-a dus in parcare să-şi pornească maşina. Cu bateria moartă, a decis să plece pe jos, habar n-am din ce motiv. A considerat că poate parcurge pe jos cei peste 10 kilometri. Ajuns pe o străduţă lăturanlnică şi intunecată, a picat într-o baltă de nămol. O maşină opreşte lângă el. Este Ben Foster, alături de soţia sa şi tatăl său. I-au spus că l-au văzut de la distanţă şi că nu li s-a părut normal să treacă pe lângă, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. L-au luat acasă şi i-au oferit o baie caldă. Apoi, Ben l-a intrebat ce face de Crăciun şi că dacă are plăcerea va fi invitatul lor la cină. Totodată, Ben i-a promis că îi va plăti integral abonamentul până la finalul sezonului" scrie fanul Watford pe o reţea de socializare.

Ben Foster are 36 de ani şi joacă la Watford din 2018. A mai trecut în cariera sa şi pe la Manchester United, unde a jucat vreme de 5 sezoane. Foster are 8 selecţii în naţionala Angliei şi timp de 6 ani a impresionat în poarta lui West Bromwich Albion. Poate cariera sa de jucător nu a fost una impresionantă. Dar omul Ben Foster pare cu adevărat un campion. Chiar şi dincolo de suprafaţa de joc.

Afla mai multe despre: ben foster 

viewscnt
Articole similare