Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cheia" transferului lui Lautaro Martinez la FC Barcelona e la alt fotbalist catalan. Şi-a dat acordul să plece la Inter!

"Cheia" transferului lui Lautaro Martinez la FC Barcelona e la alt fotbalist catalan. Şi-a dat acordul să plece la Inter!

FC Barcelona

Comentarii

Junior Firpo (23 de ani) se poate dovedi o piesă extrem de importantă pentru Barcelona în încercarea catalanilor de a-l transfera pe Lautaro Martinez (22 de ani) de la Inter Milano. Fundaşul stânga a acceptat să negocieze cu "nerazzurrii" o posibilă trecere la formaţia italiană, ca monedă de schimb pentru atacantul argentinian.

Barcelona şi Inter negociază de mult timp transferul lui Lautaro Martinez, însă până acum nu au găsit o formulă care să convină ambele părţi. Catalanii le-au dat voie italienilor să negocieze cu Junior Firpo şi să-l convingă pe acesta să accepte transferul pe "Giuseppe Meazza". Pe lângă Junior, formaţia blaugrana este gata să ofere 60 de milioane de euro pentru Martinez.

Acum, rămâne de văzut care vor fi pretenţiile lui Junior Firpo pentru a accepta transferul la Inter Milano. Firpo a sosit la FC Barcelona în urmă cu un an, ca şi concurent pe post cu Jordi Alba, însă fundaşul nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor pe Camp Nou. Astfel, catalanii caută să-l vândă, iar Italia e destinaţia preferată: AS Roma şi Napoli l-au căutat pe Junior, însă preţul cerut de Barcelona, 30 de milioane de euro, n-a fost pe placul celor două formaţii.

Junior Firpo vrea un salariu mai mare, dar, de asemenea, şi garanţii că va juca mai mult decât a făcut-o pe Camp Nou.

Acord total între Barcelona şi Lautaro Martinez!

De partea cealaltă, deşi Inter şi Barcelona nu s-au înţeles în privinţa transferului, Lautaro Martinez şi-a negociat deja contractul cu FC Barcelona. Atacantul va semna pe cinci sezoane cu catalanii şi va încasa un salariu anual de 12 milioane de euro pe an. "Lautaro Martinez şi-a dat Ok-ul pentru a îmbrăca tricoul balugrana şi aşteaptă ca şefii celor două cluburi să bată palma!", scrie Sport, care citează presa din Italia.

Barcelona oferă 60 de milioane de euro plus doi jucători la schimb pentru transferul lui Lautaro Martinez de la Inter, însă "nerazzurrii" au anunţat că orice club doreşte să-l transfere pe argentinian trebuie să achite clauza de reziliere a contractului său, adică 111 milioane de euro. Clauza e valabilă doar până pe 15 iulie.

Afla mai multe despre: junior firpofc barcelonaintertransfer 

viewscnt
Articole similare