Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chelsea a ales înlocuitorul lui Maurizio Sarri. După 26 de ani, un englez va prelua gruparea de pe Stamford Bridge

Chelsea a ales înlocuitorul lui Maurizio Sarri. După 26 de ani, un englez va prelua gruparea de pe Stamford Bridge

Chelsea

Comentarii

Maurizio Sarri nu va fi salvat nici de câştigarea UEFA Europa League. Italianului i se impută incompatibilitatea cu fotbalul britanic şi rezultatele slabe din Premier League.

Sarri va fi demis de la Chelsea la finalul sezonului. Aceasta este concluzia la care a ajuns atât presa italiană, cât şi cea britanică. Tehnicianul italian va fi despăgubit de Roman Abramovich şi ar putea ajunge înapoi în Italia.

În locul său, Chelsea pregăteşte numirea unei legende. După 26 de ani, de la Glenn Hoddle încoace, ”The Blues” nu au mai avut pe bancă un antrenor britanic.

Au fost cazurile Ray Wilkinks, Graham Rix sau Steve Holland, dar fiecare dintre ei a avut rol de antrenor interimar. În schimb, Frank Lampard, căci despre el este vorba, va fi numit oficial în funcţie printr-un contract pe patru sezoane, anunţă Sportsmediaset.

Lampard o antrenează în prezent pe Derby County, formaţie cu care are rezultate foarte bune. Joacă în play-off-ul pentru promovare contra lui Leeds chiar miercuri seară. În tur, echipa lui Bielsa a câştigat cu 1-0. Una dintre marile sale performanţe din acest sezon a fost eliminarea lui Manchester United din Cupă. 

  • 13 ani a jucat Lampard pentru Chelsea
  • 648 de meciuri are fostul mijlocaş pentru gruparea de pe Stamford Bridge
  • 211 goluri a marcat Frank Lampard pentru Chelsea

Afla mai multe despre: frank lampardmaurizio sarri 

viewscnt
Articole similare