Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chelsea a anunţat transferul lui Werner: "E o mare onoare pentru mine că am semnat cu acest club fantastic". Cât încasează Leipzig şi ce salariu va avea atacantul

Chelsea a anunţat transferul lui Werner: "E o mare onoare pentru mine că am semnat cu acest club fantastic". Cât încasează Leipzig şi ce salariu va avea atacantul

Chelsea

Comentarii

Chelsea a ajuns la un acord cu RB Leipzig pentru transferul atacantului Timo Werner, a anunţat, joi, site-ul grupării londoneze.

Atacantul german, în vârstă de 24 de ani, a semnat pe cinci ani cu Chelsea, urmând să încaseze un salariu de peste zece milioane de euro pe an.

Werner va rămâne la Leipzig până în iulie, atunci când se va alătura lotului condus de Frank Lampard, se precizează în comunicat. Astfel, Werner nu va putea evolua pentru Leipzig în turneul Final 8 al Ligii Campionilor.

"Sunt bucuros că am semnat cu Chelsea. E o mare onoare pentru mine că am semnat cu acest club fantastic. Bineînţeles, ţin să le mulţumesc celor de la RB Leipzig, clubului şi fanilor, pentru patru ani fantastici. Veţi rămâne în inima mea pentru totdeauna. Aştept cu nerăbdare viitorul sezon alături de noii mei coechipieri, de noul antrenor şi, desigur, de fanii lui Chelsea. Ne aşteaptă un viitor de succes împreună", a fost prima reacţie a lui Timo Werner, după transferul la Chelsea.

Chelsea plăteşte 50 de milioane de euro pentru transferul lui Timo Werner

Conform Sky Sports, Chelsea plăteşte 50 de milioane de euro pentru transferul lui Timo Werner, al doilea fotbalist acontat de gruparea londoneză pentru sezonul viitor, după Hakim Ziyech de la Ajax.

32 de goluri şi 13 pase decisive a reuşit Timo Werner în acest sezon, în 43 de apariţii pentru Leipzig, în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: leipzig 

viewscnt
Articole similare