Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chelsea a oferit 100 de milioane pentru un jucător de la PSG. Francezii au respins imediat oferta

Chelsea a oferit 100 de milioane pentru un jucător de la PSG. Francezii au respins imediat oferta

Chelsea

Comentarii

Chelsea a fost dispusă să pună pe masă 100 de milioane pentru Marquinhos.

A existat un interes serios din partea lui Chelsea pentru fundaşul brazilian, un interes pe care Paris Saint-Germain l-a stopat imediat.

Chiar fundaşul brazilian a confirmat aceste detalii. Într-un interviu, Marquinhos a mărturisit: "Nici măcar nu a fost loc ca oferta să vină. De fapt, PSG a blocat imediat discuţiile. Asta arată încrederea pe care o au în mine. Este o onoare pentru mine ca un club precum PSG să aibă atâta încredere în mine. Faptul că alţii sunt interesaţi de mine înseamnă că mă descurc bine. Îmi dă motivaţie să continui, să lucrez cât mai mult la antrenamente şi să joc şi mai bine. Parisul şi PSG sunt singurele lucruri pe care le am în minte", a explicat brazilianul de la Paris Saint Germain pentru Le Parisien, atunci când a fost întrebat despre interesul lui Chelsea din vara trecută.

Cotat la 75 de milioane de euro, fundaşul brazilian în vârstă de 27 de ani joacă la Paris Saint-Germain din 2013. El a mai trecut în cariera sa pe la Corinthians şi AS Roma, iar până în prezent are 62 de selecţii pentru naţionala Braziliei şi patru goluri marcate.

Marquinhos a câştigat şase titluri de campion al Franţei şi un total de 24 de trofee cu PSG. Totodată, în stagiunea 2019-2020, Marquinhos a fost finalist al UEFA Champions League.

Afla mai multe despre: marquinhoschelseapsg 

viewscnt
Articole similare