Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chelsea a pregătit o variantă de rezervă dacă ratează transferul lui Higuain! 55 de milioane de euro pentru un atacant din Premier League

Chelsea a pregătit o variantă de rezervă dacă ratează transferul lui Higuain! 55 de milioane de euro pentru un atacant din Premier League
Comentarii

Maurizio Sarri intenţionează să îl aducă pe atacantul echipei Bournemouth, Callum Wilson, în cazul în care Chelsea ratează transferul lui Gonzalo Higuain de la AC Milan, informează presa engleză.

Potrivit Sky Sports, londonezii sunt dispuşi să plătească în jur de 55 de milioane de euro pentru a-l transfera pe vârful englez în vârstă de 26 de ani.

Callum Wilson joacă la Bournemouth din 2014, atunci când a fost transferat de la Coventry pentru 3,7 milioane de euro. Până în prezent, el a adunat 138 de meciuri, 53 de goluri şi 23 de assist-uri pentru această echipă.

Totuşi, finanţatorul lui Chelsea, Roman Abramovici, nu renunţă la Gonzalo Higuain şi vrea cu orice preţ să îl aducă pe Stamford Bridge. Asta în ciuda îngrijorărilor oficialilor clubului englez şi a eforturilor pe care directorul sportiv al lui AC Milan, Leonardo, le depune pentru a-l păstra pe argentinian pe San Siro.

Jurnaliştii englezi mai notează că venirea lui Higuain ar facilita plecarea lui Alvaro Morata la Sevilla, clubul din La Liga dorindu-l sub formă de împrumut până în vară. Agentul atacantului spaniol, Juanma Lopez, ar fi în aceste zile la Londra pentru a pune la punct revenirea lui Morata în ţara natală.

1 selecţie şi un gol marcat are Wilson la naţionala Angliei

25 de milioane de euro este cota lui Callum Wilson

Afla mai multe despre: chelseahiguainwilsonpremier league 

viewscnt
Articole similare