Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chelsea, amendă uriaşă pentru Kepa. Cel mai scump portar din istoria fotbalului, taxat după incidentul cu Maurizio Sarri

Chelsea, amendă uriaşă pentru Kepa. Cel mai scump portar din istoria fotbalului, taxat după incidentul cu Maurizio Sarri

Chelsea

Comentarii

La o zi după Carabao Cup, pierdută de Chelsea în faţa lui Manchester City, clubul londonez a anuţat că îl va amenda drastic pe Kepa Arrizabalaga.

Al 13-lea cel mai scump transfer din istoria fotbalului şi cel mai scump portar din lume, spaniolul Kepa Arrizabalaga (24 de ani) nu scapă de pedeapsă, după incidentul în care a fost implicat el şi antrenorul italian, Maurizio Sarri.

Kepa a refuzat să iasă de pe teren în Finala Cupei Ligii Angliei, cu toate că antrenorul său i-a cerut-o insistent, ba chiar îl pregătise pe rezerva de portar, Willy Caballero să-i ia locul. Fostul portar de la Athletic Bilbao şi-a recunoscut vina, apoi şi-a cerut scuze atât antrenorului său, cât şi coechipierului, Caballero. Cu toate acestea, cel mai scump portar din toate timpurile nu scapă de amendă: ”Am comis o mare eroare, în principal pentru felul în care am gestionat situaţia. Vreau să-mi cer scuze fanilor şi să anunţ că sunt dispus să suport consecinţele fără niciun fel de discuţie” a explicat Kepa, într-un comunicat prezentat de site-ul clubului de pe Stamford Bridge.

 

 

Chelsea îl amendează cu 225.000 de euro, o sumă impresionantă pentru nivelul Ligii 1 din România. Pentru Kepa reprezintă însă salariul pentru o săptămână! Portarul are un salariu anual de 10.8 milioane de euro la Chelsea, fiind unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti spanioli ai momentului. 

Afla mai multe despre: kepa arrizabalagamaurizio sarrichelsea 

viewscnt
Articole similare