Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chelsea caută înlocuitor pentru Eden Hazard. Presa engleză a aflat pentru ce jucător va face Abramovic o mega ofertă

Chelsea caută înlocuitor pentru Eden Hazard. Presa engleză a aflat pentru ce jucător va face Abramovic o mega ofertă

Chelsea

Comentarii

Chelsea va încerca să acopere golul lăsat de posibila plecare a lui Eden Hazard la Real Madrid. Ryan Fraser de la Bournemouth este primul pe lista echipei lui Roman Abramovic.

Gruparea londoneză nu mai are dreptul de a efectua transferuri în următoarele două perioade de mercato, dar oficialii The Blues speră ca această situaţie să se rezolve. FIFA a respins momentan cererea clubului Chlesea, de a suspenda decizia de interzicere a dreptului de a efectua transferuri în perioada în care va fi judecat apelul grupării engleze. Potrivit forului mondial, Chelsea a încălcat regulamentul în cazul a 29 de jucători minori transferaţi, dar gruparea din Premier League a făcut apel la această decizie.

Sperând că va putea efectua transferuri, Chelsea şi-a stabilit deja câteva dintre ţinte pentru perioada de vară. În cazul în care Hazard va pleca de pe Stamford Bridge la Real Madrid, echipa pregătită de Maurizio Sarri este deja pregătită să facă o ofertă pentru Ryan Fraser.

Cei de la Express scriu că londonezii sunt gata să ofere 50 de milioane de euro pentru fotbalistul lui Bournemoth, care mai are contract cu gruparea pregătită de Eddie Howe doar până în 2020.

Fraser, 25 de ani, joacă la Bournemouth din 2013, iar în actuala stagiune a reuşit 8 goluri şi 13 pase decisive pentru echipa sa. Ryan Fraser este internaţional scoţian şi a mai atras atenţia unor cluburi ca Arsenal sau Manchester United. 

Afla mai multe despre: ryan fraserchelsea 

viewscnt
Articole similare