Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chelsea i-a găsit înlocuitor lui Hazard! Paradoxal, vine de la Real Madrid. Ofertă senzaţională pentru un fotbalist de top

Chelsea i-a găsit înlocuitor lui Hazard! Paradoxal, vine de la Real Madrid. Ofertă senzaţională pentru un fotbalist de top

Chelsea

Comentarii

Chelsea i-a găsit înlocuitor lui Hazard! Paradoxal, vine de la Real Madrid. Ofertă senzaţională pentru Isco

Nu mai puţin de 50 de milioane de euro pregăteşte Chelsea pentru Isco, fotbalist pe care oficialii londonezi îl consideră un înlocuitor ideal pentru Eden Hazard, fotbalist plecat de pe Stamford Bridge, chiar pe Estadio Santiago Bernabeu.

Isco la Chelsea? Real Madrid se opune mutării

Totuşi, în ciuda interesului manifestat de formaţia londoneză, şansele ca Isco să ajungă la Chelsea sunt foarte mici. "The Blues" sunt gata să ofere 50 de milioane de euro pentru fotbalistul spaniol, nemulţumit de situaţia sa actuală de la club.

Real Madrid nu va accepta însă nicio negociere mai mică de 85 de milioane de euro, anunţă agenţia EFE.

Isco este unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti spanioli ai momentului şi vine după o accidentare importantă. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani este cotat acum la doar 50 de milioane de euro şi mai are doi ani de contract cu Real Madrid.

Un singur gol a marcat Isco în actuala stagiune în 16 meciuri disputate, cel mai slab sezon al său de când a ajuns la Madrid. În total, pe Santiago Bernabeu, spaniolul are 293 de meciuri, 49 de goluri şi 52 de pase decisive. În actuala stagiune el a fost indisponibil din cauza unei accidentări la bicepsul femural, iar în Liga Campionilor a jucat doar trei partide. Isco are 38 de selecţii în naţionala Spaniei şi 12 goluri, iar presa iberică anunţa zilele trecute că inclusiv Barcelona s-a arătat interesată de transferul său. 

Afla mai multe despre: real madridchelseaisco 

viewscnt
Articole similare