Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chelsea îi are pe Mendy şi Kepa, dar vrea să aducă încă un portar de top în vară! Situaţia care poate avantaja un fotbalist român

Chelsea îi are pe Mendy şi Kepa, dar vrea să aducă încă un portar de top în vară! Situaţia care poate avantaja un fotbalist romângalerie foto

Chelsea

Comentarii

Potrivit presei din Italia, Chelsea vrea să-l transfere pe Donnarumma de la AC Milan.

Edouard Mendy s-a impus la Chelsea şi a arătat o formă excelentă. Atât de bună, încât Kepa Arrizabalaga nu prea mai are nicio şansă să prindă un post de titular pe Stamford Bridge.

Cu toate acestea, Chelsea pare că este interesată de transferul lui Gianluigi Donnarumma de la AC Milan, scrie presa italiană.

Portarul italian nu şi-a prelungit încă acordul cu gruparea milaneză, iar Chelsea vrea să profite de situaţie. ”Nu te întâlneşti des cu o asemenea oportunitate. Aşa se explică interesul englezilor pentru Donnarumma” scriu italienii, care anunţă că londonezii sunt dispuşi să-i ofere un salariu impresionat, de 15 milioane de euro pe an.

Dacă Chelsea îl va transfera pe Donnarumma în cele din urmă, Kepa Arrizabalaga ar urma să plece de pe Stamford Bridge. Ar putea ajunge chiar la AC Milan, deşi PSG este o alternativă serioasă pentru talentatul portar spaniol.

  • Kepa Arrizabalaga, Edouard Mendy şi Willy Caballero sunt cei trei portari din lotul lui Chelsea în acest moment
  • 60 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Gianluigi Donnarumma
  • Italianul este titularul de drept de la AC Milan, acolo unde rezervă este Ciprian Tătăruşanu

Afla mai multe despre: donnarummachelseakepaedouard mendy 

viewscnt
Articole similare