Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chelsea - Lille 2-0. Havertz şi Pulisic au rezolvat meciul

VIDEO | Chelsea - Lille 2-0. Havertz şi Pulisic au rezolvat meciul
Comentarii

Chelsea a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), pe Lille, în turul optimilor de finală UEFA Champions League.

Chelsea - Lille 2-0 (Havertz - 8, Pulisic- 63)

Echipele de start:

Chelsea: Mendy - Christensen, Silva, Rudiger - Azpilicueta, Kovacic, Kante, Alonso - Ziyech, Havertz, Pulisic

Antrenor: Thomas Tuchel 

Lille: Jardim - Celik, Fonte, Botman, Djalo - Onana, Xeka, Andre - Sanches, David, Bamba

Antrenor: Jocelyn Gourvennec 


Min 90. FInal de meci!

Min 63. GOOOOOL Chelsea! Kante a demerat un contraatac fulger, i-a pasat lui Pulisic, iar americanul a băgat mingea în poartă!

Min 46. A început repriza secundă!

Min 45. Final de primă repriză!

Min 8. GOOOOOOL Chelsea! Havertz s-a înălţat şi a trimis mingea cu capul în poartă!

Min 1. A început meciul!


Liga Campionilor a ajuns la cea de-a doua săptămână primei manşe a optimilor de finală din Liga Campionilor. Săptămâna trecută a fost un adevărat regal fotbalistic.

PSG s-a impus dramatic cu Real Madrid (1-0), într-un meci în care Mbappe a fost ”călăul” probabilei viitoare sale echipe. Tot marţi, Manchester City a făcut instrucţie cu Sporting Lisabona (5-0), iar returul din Anglia se anunţă o simplă formalitate pentru campioana Premier League.

Miercuri, Liverpool a trecut de Inter MIlano (2-0), iar returul de pe Anfield Road trebuie să fie la discreţia lui Klopp şi a elevilor săi. Surpriza a venit din partea celor de la Red Bull Salzburg, care au remizat cu Bayern Munchen (1-1). Coman a egalat pe final pentru nemţi.

În cea de-a doua săptămână a primei etape eliminatorii din primăvara Champions League au loc alte patru dueluri care promit spectacol la cel mai înalt nivel.

Marţi sunt programate două meciuri: Chelsea - Lille şi Juventus - Villareal; în timp ce miercuri sunt planificate ultimele două partide: Atletico Madrid - Manchester United şi Benfica - Ajax.

Chelsea este campioana în exerciţiu a Ligii Campionilor. Englezii au triumfat anul trecut la Porto, după ce s-au impus la limită, scor 1-0, în faţa lui Manchester City. Kai Havertz a adus cea de-a doua "urecheată" pe Stamford Bridge.

Atmosfera din vestiarul grupării engleze nu este tocmai cea mai armonioasă. Anumite evenimente din trecutul recent al clubului, culminate cu declaraţiile de dragoste date de Romelu Lukaku pentru fosta sa echipă, Inter Milano, au risipit bucuria cu care Thomas Tuchel şi elevii săi abordau partidele.

Chelsea a reuşit să câştige şi Campionatul Mondial al Cluburilor, după o victorie cu 2-1 în faţa brazilienilor de la Palmeiras.

În campionat, Thomas Tuchel şi compania se clasează pe locul al treilea, cu 50 de puncte acumulate în 25 de etape.

De partea cealaltă, Lille este campioana Ligue 1. Totuşi, gruparea din nordul Franţei nu mai are puterea emanată în sezonul trecut.

După ce în vară şi-a pierdut antrenorul Christophe Galtier, care a semnat cu Nice, dar şi o parte din cei mai importanţi jucători, Nice a fost zdrobită recent cu 1-5 de PSG, echipa pe care învins-o în lupta la titlu în Ligue 1 cu un an înainte.

Campioana Franţei a reuşit să se califice în fazele eliminatorii din Liga Campionilor în mod surprinzător. Lille nu a obţinut nicio victorie în primele trei etape din grupe, dar a câştigat cu grupa G.

În campionatul intern, Lille se situează pe poziţia a 11-a, cu 36 de puncte strânse în 25 de etape de Ligue 1.

Afla mai multe despre: chelsealilleliga campionilor 

viewscnt
Articole similare