Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chelsea Londra îl vrea pe Jose Mourinho. Renunţă portughezul la propunerea de 120 de milioane de euro?

Chelsea Londra îl vrea pe Jose Mourinho. Renunţă portughezul la propunerea de 120 de milioane de euro?

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la Chelsea Londra, Todd Boehly, l-a instalat pe Frank Lampard în funcţia de antrenor interimar, după demiterea lui Graham Potter, însă are de gând să aducă un alt tehnician, din vară.

Presa internaţională anunţă că Chelsea l-a contactat, deja, pe antrenorul celor de la AS Roma, Jose Mourinho, cel care i-a mai antrenat pe londonezi în două perioade: 2004-2007 şi 2013-2015.

Chelsea îl vrea pe Jose Mourinho

Portughezul nu ştie dacă va mai continua la Roma, însă nu duce deloc lipsă de oferte. Ultima dintre ele, de-a dreptul colosală: o echipă din Arabia Saudită i-a propus un contract pe două sezoane, în valoare totală de 120 de milioane de euro.

Cel mai probabil, este vorba despre una dintre formaţiile Al-Nassr sau Al-Hilal, echipe dispuse să investească sume colosale în fotbal.

Echipa londoneză ocupă în prezent un modest loc 11 în campionatul Angliei, dar a rămas în cursă pentru Liga Campionilor, urmând să înfrunte în sferturile de finală formaţia spaniolă Real Madrid, deţinătoarea trofeului.

”Suntem încântaţi să-i urăm bun venit lui Frank înapoi pe Stamford Bridge”

Patronii celor de la Chelsea sunt încântaţi să-l aibă din nou pe banca tehnică pe Frank Lampard, fie el şi pentru o perioadă scurtă de timp, până în vară.

Suntem încântaţi să-i urăm bun venit lui Frank înapoi pe Stamford Bridge. Frank face parte din Premier League Hall of Fame şi este o legendă clubului. Pe măsură ce continuăm procesul nostru amănunţit şi exhaustiv pentru un antrenor principal permanent, vrem să oferim clubului şi fanilor un plan clar şi stabil pentru restul sezonului. Vrem să ne oferim toate şansele de succes şi Frank are toate caracteristicile şi calităţile de care avem nevoie pentru a ne conduce la linia de sosire", a anunţat Chelsea, într-un comunicat oficial.

Afla mai multe despre: jose mourinhochelsearomaboehly 

viewscnt
Articole similare