Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chelsea - Manchester United 0-0. Un meci lipsit de ocazii se încheie cu un rezultat pe măsură

Chelsea - Manchester United 0-0. Un meci lipsit de ocazii se încheie cu un rezultat pe măsură

Premier League

Comentarii

Chelsea a primit vizita lui Manchester United, în derby-ul etapei din Premier League. ”Albaştrii” erau în continuare neînvinşi sub conducerea lui Tuchel, dar se întâlneau cu echipa care i-a cauzat coşmaruri tehnicianului neamţ, după eliminarea din Liga Campinilor împotriva ei, pe când o antrena pe PSG. Meciul nu s-a ridicat însă la nivelul aşteptărilor, iar scorul a reflectat perfect ce s-a întâmplat în teren.

Chelsea şi Manchester United se luptă pentru locurile de Liga Campionilor, în acest sezon. Două dintre cele mai de succes echipe din Anglia din ultimii 20 de ani, ambele formaţii par lispite de şanse în lupta pentru titlu. După ce Manchester City a fost într-o formă incredibilă şi a reuşit să strângă 12 puncte peste a doua clasată, singurul obiectiv rămas pentru urmăritoare este ocuparea unui loc de Champions League, la sfârşitul sezonului.

Astfel, partida dintre United, locul 2, şi Chelsea, locul 5, se anunţa crucială în lupta pentru top 4. Dar, aşa cum este cazul în multe dintre aceste feluri de meciuri, echipele nu au fost dispuse să rişte prea mult, iar meciul s-a terminat într-o remiză albă.

Într-o partidă lipsită de ocazii, tacticizarea meciului a fost evidentă, ambele echipe refuzând să se abată prea mult de la planurile stabilite înainte de meci. Mai mult, după partidă, antrenorii s-au arătat mulţumiţi de jocurile echipelor sale.

”Apărarea, energia şi pressingul nostru au fost ca la carte. În schimb, când am avut posesia, nu am fost destul de buni. Nu am avut destulă calitate. Să nu încasăm niciun gol este o bază bună şi am reuşit asta împotriva mai multor echipe mari, dar nu reuşim să înscriem şi trebuie să rectificăm asta”, a spus Ole Gunnar Solskjaer, în urma partidei.

”A fost un meci de calitate între două echipe de top. Am suferit pe alocuri din pricina prestaţiei lui Maguire, dar în general a fost un meci egal. În a doua repriză am fost foarte puternici- am făcut multe recuperări în poziţii avansate şi am avut câteva ocazii. Ca performanţă, sunt foarte satisfăcut. Am menţinut o linie defensivă avansată, am fost curajoşi şi sunt foarte mulţumit de asta”, a concluzionat Thomas Tuchel.

Pentru Chelsea urmează încă un derby, ”albaştrii” mergând pe Merseyside să o înfrunte pe Liverpool, în timp ce Manchester United va reveni la Londra, pentru a juca cu Crystal Palace.

Afla mai multe despre: premier leaguechelseamanchester united 

viewscnt
Articole similare