Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chelsea - Real Madrid 2-0. Londonezii se califică în finala UEFA Champions League. Werner şi Mount au condus-o pe Chelsea spre Istanbul

Chelsea - Real Madrid 2-0. Londonezii se califică în finala UEFA Champions League. Werner şi Mount au condus-o pe Chelsea spre Istanbul
Comentarii

Chelsea Londra s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Real Madrid, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei. În tur, scorul a fost 1-1. În ultimul act, londonezii vor da peste Manchester City.

Chelsea i s-a alăturat lui Manchester City în finala Ligii Campionilor, după o victorie de senzaţie în faţa Realului. După 1-1 în turul de pe Bernabeu, echipa lui Tuchel a deschis scorul pe Stamford Bridge prin Werner, cu cel mai uşor gol al carierei sale. Real putea reveni imediat pe tabelă, dar Mendy a avut un reflex de senzaţie în faţa lui Benzema. După pauză, Chelsea le-a lăsat posesia spaniolilor, dar aceştia au fost incapabili să îşi creeze vreo ocazie.

Albaştrii în schimb, au ratat pe bandă rulantă pe contraatac. Havertz a dat bară, apoi Mount a ratat singur cu portarul după o acţiune de toată frumuseţea. Havertz a mai ieşit apoi o dată la rampă cu o ratare în situaţie de unu la unu şi a fost imitat după doar câteva minute şi de Kante.

Insistenţele londonezilor au fost până la urmă răsplătite cu cinci minute înainte de final. Mount a punctat şi a stabilit scorul final, 2 la 0. Manchester City - Chelsea, de pe 29 mai, va fi a treia finală englezească din istoria UEFA Champions League.


LIVE VIDEO Chelsea - Real Madrid 2-0 (Werner 28, Mount 87)

Echipele de start:

  • Chelsea: Mendy - Christensen, Silva, Rudiger - Azpilicueta, Kante, Jorginho, Chilwell - Havert, Mount - Werner
  • Real Madrid: Courtois - Nacho, Militao, Ramos, Mendy - Modric, Casemiro, Kroos - Vinicius, Hazard, Benzema

Min 87. GOL CHELSEA! Mason Mount face 2-0 pentru Chelsea, care este ca şi calificată în finala Ligii Campionilor


Min 67. Kanteeee! Ce ocazie ratează Chelsea pe contraatac. Interventie excelenta a lui Valverde


Min 65. Hazard trage din interiorul careului, dar Mendy este din nou la post


Min 58. Courtois, intervenţie decisivă în faţa lui Kai Havertz


Min 53. Ocazie mare Chelsea! Mount scapă spre poartă, dar trimite peste


Min 47. Bară Chelsea! Havertz are din nou ghinion


Min 46. Start în partea a doua


Pauză: Chelsea conduce cu 1-0 după primele 45 de minute


Min 35. Ocazie Benzema! Minge plasată sub bară de francez, dar Mendy intervine şi trimite peste poartă. Remarcabilă intervenţia goalkeeperului de la Chelsea


Min 28. GOL CHELSEA! Timo Werner marchează după ce Havertz a trimis iniţial în bara transversală


Min 25. Ocazie pentru Benzema. Preluare scurtă şi şut din alergare, dar Mendy intervine excepţional


Min 17. Gol marcat de Chelsea prin Timo Werner. Dar atacantul german era în poziţie de offside în momentul centrării lui Chilwell. Reuşita este anulată


Min 13. Mount, aproape să-l surprindă pe Courtois.


Min 12. Şut bun al lui Rudiger, dar Courtois intervine şi respinge


Min 10. Şut expediat de Toni Kroos, fără probleme pentru Edouard Mendy


Min 5. Intrare dură a lui Havertz la Nacho. Centralul acordă fault, dar nu şi un avertisment


Min 1. A început partida de la Londra


În această seară, aflăm şi care este cea de-a doua finalistă din actualul sezon de Champions League. Chelsea şi Real Madrid se înfruntă în direct pe Telekom Sport 1, de la ora 22:00, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

0-0 este scorul de care are nevoie Chelsea pentru eliminarea Realului şi, totodată, pentru calificarea în finala Ligii Campionilor. Madrilenii se află la semifinala cu numărul 30 în Liga Campionilor. Londonezii au cea mai bună apărare din competiţie, cu doar patru goluri primite. În plus, Thomas Tuchel este neînvins în confruntările cu echipele iberice. Are în palmares trei victorii şi patru remize.

Chelsea - Real Madrid LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 22:00, la Telekom Sport 1. Cele mai importante faze sunt pe telekomsport.ro

"Este absolut necesar să avem un nivel bun de încredere, altfel nu avem nicio şansă să jucăm împotriva unei echipe precum Real Madrid" , a spus Thomas Tuchel.

Faţă de meciul tur, Zidane se va putea baza pe Sergio Ramos. Căpitanul s-a antrenat normal în ultimele zile, alături de colegii săi.

"Sergio este alături de noi, iar acest lucru înseamnă că este bine. Cel mai important lucru este că îl avem alături de noi pe liderul nostru, pe căpitanul nostru" , a spus Zinedine Zidane.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare