Experiențe împreună.
You are here:

Chelsea renunţă la Kepa şi vrea un portar crescut de Manchester United. PSG a intrat de asemenea pe fir

Chelsea renunţă la Kepa şi vrea un portar crescut de Manchester United. PSG a intrat de asemenea pe fir

Chelsea

Comentarii

Conform ESPN, Chelsea vrea să renunţe la spaniolul Kepa şi să-l transfere pe goalkeeper-ul lui Sheffield United, Dean Henderson.

Chelsea îl vrea pe Dean Henderson, portarul lui Sheffield United

Crescut de Manchester United, Dean Henderson ar putea ajunge la rivala Chelsea. Gruparea de pe Stamford Bridge este dispusă să renunţe la spaniolul Kepa, cel mai scump portar din istorie, pentru a-l aduce pe Henderson, care face un sezon excepţional în poarta lui Sheffield.

În vârstă de 22 de ani, Henderson a jucat timp de patru ani la Manchester United, dar mai mereu a fost împrumutat, fie la Stockport, fie la Grimsby sau Shrewsbury Town.

Londonezii vor să-l aducă definitiv pe Henderson, un portar cotat la 15 milioane de euro, dar pentru care ar trebui să plătească 40 de milioane, conform celor de la ESPN. De serviciile lui Dean Henderson se interesează mai nou şi Paris Saint Germain, campioana Franţei. Parizienii s-ar putea mulţumi totuşi cu spaniolul Kepa, portar la care Chelsea vrea să renunţe la finalul acestui sezon.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe