Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chelsea se luptă cu Barcelona şi Manchester United pentru un fundaş din La Liga. Tranzacţia se ridică la 45 milioane de lire sterline

Chelsea se luptă cu Barcelona şi Manchester United pentru un fundaş din La Liga. Tranzacţia se ridică la 45 milioane de lire sterline

Fotbal

Comentarii

Frank Lampard este dispus să investească o sumă considerabilă pentru unul dintre cei mai vânaţi fundaşi centrali din La Liga: 45 milioane de lire sterline în schimbul lui Pau Torres (23 de ani) de la Villarreal.

Chelsea are nevoie de un nou fundaş central, după ce echipa a arătat multe momente de slăbiciune în axul central defensiv în sezonul trecut. Frank Lampard şi-a oprit atenţia asupra lui Pau Torres de la Villarreal, un fundaş tânăr, constant, cu numeroase calităţi tehnico-tactice, dar care este monitorizat de cele mai puternice formaţii din Europa.

Chelsea pare dispusă, totuşi, să încline decisiv balanţa în favoarea sa şi să-l sufle pe Torres altor giganţi aflaţi pe urmele sale, precum Barcelona, Arsenal sau Manchester United. Oficialii londonezi pregătesc achitarea clauzei de transfer de 45 milioane lire sterline din contractul jucătorului spaniol.

Chelsea l-a cumpărat, deja, pe Timo Werner şi se află în ultimele runde de negocieri cu Ben Chilwell. Burnley este singura echipă de la jumătatea clasamentului care a încasat mai puţine goluri decât Chelsea, astfel că Lampard şi-a îndreptat o mare parte a finanţelor către defensivă în această perioadă de mercato. Excepţia Timo Werner este aşteptat să fie "vioara întâi" a Chelsea în următorul sezon.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare