Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chelsea şi-a stabilit prima ţintă pentru iarnă. Atacantul pe care îl doreşte Maurizio Sarri

Chelsea şi-a stabilit prima ţintă pentru iarnă. Atacantul pe care îl doreşte Maurizio Sarri

Premier League

Comentarii

Gruparea de pe Stamford Bridge vrea să transfere în iarnă un atacant, iar Maurizio Sarri a făcut deja recomandarea către oficialii clubului. Express susţine că Chelsea doreşte un atacant din prima ligă.

38 de goluri marcate în 19 meciuri. Un singur gol în ultimele două meciuri oficiale cu BATE şi Everton. Ofensiva londonezilor nu se mişcă aşa cum şi-ar dori Maurizio Sarri, care caută încă de pe acum întăriri.

Chelsea a pus ochii pe Callum Wilson, vârful lui Bournemouth, care a debutat cu gol în naţionala Angliei.

Wilson are 7 goluri în acest sezon în 14 partide jucate pentru Bournemouth. Anul trecut marcase de 9 ori. Morata şi Giroud au marcat împreună în acest sezon de 6 ori, în timp ce Eden Hazard este cel mai bun marcator al ”The Blues” cu 7 reuşite.

Callum Wilson  are 26 de ani şi s-a născut la Coventry. A evoluat vreme de 5 ani pentru formaţia din oraşul său natal, dar fără să impresioneze. Din 2014 a ajuns la Bournemouth, grupare care a plătit doar 4.5 milioane de euro pentru Callum. Trupa de pe Dean Court ar putea primi acum de 10 ori mai mult pentru el. Chelsea pare dispusă să ofere 45 de milioane de euro pentru Wilson în iarnă.

Eddie Howe, antrenorul lui Bournemouth nu s-ar opune tranzacţiei. Îl are pe lista sa pe Neal Maupay, fotbalist care a marcat de 12 ori pentru Brentford în Championship. Express scrie că pe lista lui Bournemouth s-ar mai afla şi vârful lui Strasbourg, Lebo Mothiba. 

Afla mai multe despre: callum wilsonchelsea,  

viewscnt
Articole similare