Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chelsea şi Arsenal urmăresc un mijlocaş de la Nice

Chelsea şi Arsenal urmăresc un mijlocaş de la Nice

FC Barcelona

Comentarii

Cei doi coloşi ai fotbalului englez îl urmăresc pe Jean-Michael Seri, în vârstă de 26 de ani. Acesta este în prezent jucătorul francezilor de la Nice.

Având în vedere că Chelsea este încă în căutarea unui înlocuitor pentru Antonio Conte, această incertitudine de pe banca londonezilor ar putea bloca orice tentativă de transfer a lui Seri.

O mutare la Arsenal a jucătorului din Coasta de Fildeş pare o mutare mai plauzibilă, deoarece ”tunarii” sunt în căutare de întăriri, după un sezon nereuşit atât în cupele europene, cât şi în Premier League. Cei de la Arsenal şi-au arătat interesul pentru Seri prin intermediul lui Raul Sanllehi. Cunoscutul impresar aproape că a reuşit în vara anului trecut să îi obţină un transfer în Primera Division, la FC Barcelona.

Seri, în momentul de faţă, este cotat la 35 de milioane de lire sterline, iar viitorul acestuia la echipă ar putea fi condiţionat de venirea lui Patrick Vieira, noul antrenor de la Nice. Inclusiv Borussia Dortmund şi-a manifestat interesul pentru jucătorul celor de la Nice. Formaţia germană a fost preluată de Lucien Favre - fostul antrenor al lui Nice - însă dorinţa lui Seri ar fi o mutare in campionatul Angliei.

articol scris de Cosmin Olteanu

Afla mai multe despre: jean-michael seri 

viewscnt
Articole similare