Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chelsea şi Liverpool se luptă pentru un star de la Bayern Munchen. Când s-ar putea face transferul

Chelsea şi Liverpool se luptă pentru un star de la Bayern Munchen. Când s-ar putea face transferul

Bayern Munchen

Comentarii

Potrivit presei engleze, Chelsea şi Liverpool sunt interesate de transferul lui Kingsley Coman.

Fost director sportiv la Bayern Munchen, Christian Nerlinger a explicat în urmă cu câteva zile, în contextul în care Coman nu şi-a prelungit încă acordul cu bavarezii: ”Bayern Munchen are un lot foarte puternic, dar există un oarecare trend prin care pierde jucători gratis. Coman este un fotbalist extraordinar, cred că Bayern poate renunţa la el pentru un preţ corect, nicidecum gratis”

Daily Mirror anunţă că doi dintre granzii din Premier League îl vor pe Kinglsey Coman. Este vorba despre Liverpool şi Chelsea, care ar urma să facă o ofertă pentru jucătorul al cărui contract expiră în iunie 2023.

Coman nu se numără printre favoriţii lui Nagelsmann, scriu englezii, astfel că Bayern va lua în calcul vânzarea lui. Potrivit sursei citate, cele două cluburi din Anglia ar trebui să ofere o sumă apropiată de 100 de milioane de euro pentru a-l putea transfera în vară.

Zilele trecute, Nagelsmann a confirmat că Kinglsey Coman a fost operat pentru ”o uşoară problemă la inimă”. Antrenorul a spus: ”Se simte foarte bine acum. Va începe recuperarea după ce rana este vindecată. Nu cred că va lipsi mai mult de o săptămână jumate, două”. 

Afla mai multe despre: kinglsey coman 

viewscnt
Articole similare