Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chelsea şi Real Madrid se bat pentru un fotbalist al Barcelonei. Mutarea la care nu se aştepta nimeni

Chelsea şi Real Madrid se bat pentru un fotbalist al Barcelonei. Mutarea la care nu se aştepta nimeni

FC Barcelona

Comentarii

Xavier Mbuyamba joacă la Barcelona, dar vrea să plece. Puştiul de 18 ani este vânat de Real Madrid, dar şi de Chelsea. Englezii au avantaj acum pentru a-i obţine semnătura.

Probabil ca numele Xavier Mbuyamba nu vă spune mare lucru. Dar se pare că vorbim despre unul dintre cele mai bune produse din Academia Barcelonei.

Pentru tânărul apărator olandez se bat acum Chelsea şi Real Madrid, în condiţiile în care, Mbuyamba vrea să plece de la Barcelona. Sosit la Barcelona B anul trecut, Mbuyamba se aştepta să primeaască şanse să debuteze la echipa mare a catalanilor, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Acum, împreună cu agentul său, caută să plece, iar cluburile mari sunt interesate să-l aducă. Printre care şi Real Madrid. Reprezentantul fotbalistului, Carlos Barrios, a anunţat că rivala eternă din Madrid vrea să-l ducă pe Mbuyamba. "Incertitudinea e mare. Urmează alegerile prezidenţiale. Dacă vedem că până şi Ansu Fati poate fi împrumutat, ce să ne aşteptăm? Aproape toate cluburile mari au întrebat despre Xavi. Juventus, Inter, Chelsea şi Real Madrid", a spus agentul Carlos Barrios, conform Voetbal Internacional.

Spaniolii scriu însă că Chelsea a câştigat teren în disputa cu Real Marid pentru semnătura fotbalistului. Informaţia este confirmată şi de britanicii de la Daily Star care anunţă tratative avansate între Mbuyamba şi gruparea de pe Stamford Bridge.

Înalt de 1,95, Xavier Mbuyamba este unul dintre cele mai interesante prospecte din academia Barcelonei, care l-a transferat sezonul trecut din Olanda. Acesta a jucat pentru echipele Juvenil A, Barca B şi s-a antrenat de câteva ori cu echipa mare a Barcelonei, dar este gata pentru o nouă provocare la un alt club.

Afla mai multe despre: xavier mbuyamba 

viewscnt
Articole similare