Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chelsea, calificare cu emoţii împotriva celor de la Slavia Praga, într-un meci cu şapte goluri

VIDEO | Chelsea, calificare cu emoţii împotriva celor de la Slavia Praga, într-un meci cu şapte goluri

UEFA Europa League

Comentarii

Chelsea s-a calificat în semifinale, dar a primit trei goluri pe Stamford Bridge din partea Slaviei Praga. Băluţă nu a fost însă nici în lot.

Prima repriză i-a aparţinut lui Pedro. Spaniolul a fost în prim plan în toate acţiunile importante şi a participat la cele patru goluri înscrise de londonezi. Pedro a deschis scorul după numai cinci minute. Patru minute mai târiziu a şutat în bară, iar mingea a ricoşat din Deli în poartă. Apoi, Giroud a fost servit excelent de acelaşi Pedro pentru 3 la 0. Praghezii au replicat prin Souceh, care a redus din diferenţă. Însă cum au repus mingea în joc, londonezii au înscris din nou, prin acelaşi Pedro.

În al doilea act a venit rândul cehului Sevcik să impresioneze. A înscris două bijuterii de goluri în poarta lui Kepa, cel mai scump goalkeeper din lume. Cehii nu au mai avut forţă însă pentru încă două goluri, iar Chelsea - Slavia s-a încheiat 4 la 3.
 

Chelsea a câştigat doar cu 1-0 în urmă cu o săptămână în Cehia, ceea ce le dă speranţe fanilor celor de la Slavia că echipa lor poate realiza încă o minune, după ce au eliminat în mod dramatic Sevilla. 

Maurizio Sarri este pregătit să rotească din nou echipa, aşa cum face de fiecare dată în Europa League, singura competiţie în care a mai rămas. În campionat, elevii lui Sarri au cedat, 0-2, în faţa lui Liverpool. 

ECHIPE PROBABILE 

CHELSEA: Arrizabalaga, Azpilicueta, Christensen, Luiz, Alonso; Kante, Jorginho, Barkley; Pedro, Giroud, Hudson-Odoi

SLAVIA: Kolar; Coufal, Ngadeu-Ngadjui, Deli, Boril; Traore, Soucek, Kral; Stoch; Masopust, Olayinka

Tot de la aceeaşi oră se joacă şi celelalte sferturi de finală, pe programele Telekom Sport. Napoli - Arsenal va fi pe TS1, Eitracht Frankfurt - Benfica pe TS3 şi Valencia - Villarreal pe TS4. 

Nu vezi Telekom Sport 1 şi 2? Abonează-te la PLUS

Afla mai multe despre: chelseaslavia pragaeuropa league 

viewscnt
Articole similare