Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chelsea vrea să transfere un fundaş central în vară. Trei nume pe lista de aşteptare a londonezilor! Tuchel va avea ultimul cuvânt

Chelsea vrea să transfere un fundaş central în vară. Trei nume pe lista de aşteptare a londonezilor! Tuchel va avea ultimul cuvântgalerie foto

Chelsea

Comentarii

Potrivit celor de la The Athletic, Chelsea este interesată de transferul unui fundaş central în perioada de vară.

Thomas Tuchel a reuşit să impună o super organizare defensivă de la venirea sa pe Stamford Bridge, dar germanul nu pare pe deplin mulţumit.

Tuchel vrea un fundaş central în vară. Cine sunt cele trei nume de pe lista germanului

”The Athletic” anunţă că fostul tehnician al Borussiei Dortmund sau al celor de la Paris Saint Germain are trei nume pe lista de aşteptare pentru sezonul viitor.

Jose Maria Gimenez de la Atletico Madrid ar fi primul nume vizat de londonezi. În vârstă de 26 de ani, uruguayanul joacă la Atletico Madrid din 2013, adunând 208 meciuri şi 9 goluri până în prezent. El şi-a manifestat dorinţa de a încerca o altă experienţă decât cea din La Liga.

Un alt nume pe lista lui Tuchel este Ibrahima Konate. Fundaşul lui RB Leipzig are o cotă de piaţă de 35 de milioane de euro şi mai are încă doi ani de contract cu formaţia germană. Konate, jucător aflat şi pe lista altor mari cluburi din Europa, a bifat 15 meciuri în acest sezon şi a marcat o dată.

În fine, al treilea nume trecut de Tuchel pe lista de posibile achiziţii a lui Chelsea, este cel al lui Niklas Sule, de la Bayern Munchen. În vârstă de 25 de ani, Sule are o cotă de piaţă de 37 de milioane de euro, dar Bayern solicită mai mult de 45 de milioane pentru transferul său. Sule ar fi prima opţiune a lui Tuchel, dar pare şi ţinta cea mai dificilă pentru tehnicianul german.

Chelsea este calificată în sferturile de finală ale UEFA Champions League şi va juca, în direct la Telekom Sport, contra lui FC Porto. În Premier League, Tuchel a urcat echipa pe locul 4, cu 51 de puncte, la 20 de puncte de liderul din campionat, Manchester City.

Afla mai multe despre: ibrahima konatechelseaniklas sulejose maria gimenez 

viewscnt
Articole similare