Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chemat înapoi la Barcelona, Pep Guardiola a evitat să ofere un răspuns concret. "Aici sunt incredibil de fericit"

Chemat înapoi la Barcelona, Pep Guardiola a evitat să ofere un răspuns concret. "Aici sunt incredibil de fericit"

Manchester City

Comentarii

La conferinţa de presă premergătoare partidei de campionat cu Sheffield United, Pep Guardiola, antrenorul celor de la Manchester City, a evitat să răspundă întrebărilor jurnaliştilor cu privire la faptul că este cerut înapoi la Barcelona.

Zilele trecute, Victor Font, candidat pentru postul de preşedinte la Barcelona, a declarat că dacă va fi ales va face tot posibilul ca legendele clubului să se întoarcă acasă. Printre ele, Pep Guadiola, Xavi, Andres Iniesta şi Carles Puyol.

Cu toate acestea, Guardiola s-a eschivat elegant întrebărilor jurnaliştilor aflaţi la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Sheffield United, oferind un răspuns diplomat.

"Sunt incredibil de fericit aici. Sunt încântat să fiu în Manchester şi, sper eu, să fac o treabă cât mai bună pentru a sta cât mai mult", a declarat Guardiola, evitând să spună dacă şi-ar dori o revenire alături de Leo Messi.

Contractul antrenorului spaniol expiră în vara acestui an. Agentul său, Josep Maria Orobitg a declarat că Guardiola va rămâne la City şi din sezonul viitor.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare