Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chemaţi să dea explicaţii pentru decesul lui Ekeng. Sergiu Hanca şi Florin Tănase au primit citaţii şi trebuie să se prezinte astăzi în faţa judecătorilor!

Chemaţi să dea explicaţii pentru decesul lui Ekeng. Sergiu Hanca şi Florin Tănase au primit citaţii şi trebuie să se prezinte astăzi în faţa judecătorilor!

Superliga

Comentarii

La Judecătoria Sectorului 2 vor fi audiaţi Sergiu Hanca şi Florin Tănase, ultimul fiind fotbalist la Viitorul în meciul în care a murit Ekeng (Dinamo - Viitorul 3-3, 6 mai 2016). Cei doi erau în preajma lui Patrick în momentul prăbuşirii pe gazon.

Diagnosticul pus de medicii legişti în cazul lui Patrick Ekeng poate indica o boală cardiacă congenitală, care se întâlneşte destul de rar, fotbalistul avea cordul mărit şi grosimea mult peste normal, probleme care puteau fi identificate la o ecocardiografie.
 
Jucătorul dinamovist Patrick Ekeng a murit în 6 mai, după ce s-a prăbuşit pe teren, în minutul 70 al meciului cu FC Viitorul. Acesta a fost dus cu o ambulanţă Puls la Spitalul Floreasca, unde a fost resuscitat aproximativ o oră şi 30 de minute, însă nu a mai putut fi salvat.
 
Rezultatele Institutului Naţional de Medicină Legală (INML) după disecţia făcută pe inima fotbalistului Patrick Ekeng arată că organul suferea de mai multe afecţiuni patologice, însă rezultatele toxicologie se vor afla abia peste două săptămâni.
 
La ultimul termen, medicului dinamovist Liviu Bătineanu a recunoscut în instanţă că manevrele medicului Puls nu au fost cele conforme. Au mai fost audiaţi masorul clubului în acel moment, Cristian Toma, dar şi observatorul LPF Marcel Vasile. 
 

Afla mai multe despre: dinamohancaflorin tanaseekengdecesproblemejudecatorieaudieri 

viewscnt
Articole similare