Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chiajna încă speră! Victorie la scor de neprezentare cu Dunărea Călăraşi

VIDEO | Chiajna încă speră! Victorie la scor de neprezentare cu Dunărea Călăraşi

Superliga

Comentarii

Chiajna - Dunărea Călăraşi a deschis etapa cu numărul cinci din play-out. Gazdele au reuşit o victorie extrem de importantă în lupta pentru evitarea retrogradării.

Cu Dunărea Călăraşi, Bawab a deschis scorul la jumătatea primei reprize. La cabine s-a intrat cu 2 la 0, după un penalti scos de Nivaldo. Căpitanul Gorobsov a ratat de la 11 metri, dar Marc a fost pe fază şi a reuşit al cincilea său gol din acest sezon. Replica Dunării a venit după aproape o oră de joc. Iancu a ratat incredibil unu la unu cu portarul. 

Chiajna a profitat şi a mai înscris o dată. Marcator Nivaldo, din pasa aceluiaşi Bawab. Scorul putea lua proporţii în final. Constantinescu şi Marc au irosit două şanse uriaşe pentru Concordia. S-a terminat 3-0, prima victorie pentru Chiajna după 20 de etape. Ilfovenii s-au apropiat la trei puncte de baraj.

VIDEO | Chiajna - Dunărea 3-0
Au marcat: Dobrosavlevici autogol 26', Marc 45+1, Nivaldo 69'

ECHIPELE DE START

Chiajna: Rîmniceanu (Caparco) - Ivanovici, Marc, Cadamuro, Fota - Koutroumpis - Gorobsov, Ropotan - Cristescu, Bawab, Alexe (Nivaldo) 
Rezerve: Stănică, Bărboianu, Joao Meira, Paliu, Grădinaru

Dunărea: Straton - Gligorov, Dobrosavlevici, Luchin, Mendy - Iancu, Simion (Benzar), Honciu (Henderson), Ammari - Ndiaye, Souda (Keyta)
Rezerve: Calancea, Ben Djemia, Filip, Mpia Mapuku

Min. 69: GOL Chiajna! Nivaldo înscrie printr-un şut deviat. 

Min. 53: Ocazie Dunărea! Gabi Iancu primeşte o pasă senzaţională, dar un apărător al gazdelor reuşeşte să respingă mingea în corner. 

Min. 45+1: GOL Chiajna! Gorobsov ratează lovitura de pedeapsă, dar Marc trimite mingea în poartă. 

Min. 44: Penalty pentru Chiajna în urma unei intrări asupra lui Nivaldo. 

Min. 38: Bawab execută o lovitură liberă care trece pe lângă poartă. 

Min. 26: GOL Chiajna! Bawad deschide scorul după o fază care a pornit tot de la el. 

Min. 21: Marc încasează cartonaşul galben în urma unui fault periculos la Ndiaye. 

Min. 17: Gabi Iancu centrează pe jos, dar a lovit slab mingea şi Rîmniceanu a prins fără probleme.

Min. 13: Marius Alexe nu mai poate continua partida. În locul lui a intrat Nivaldo. 

A început meciul. 


Concordia Chiajna nu a mai câştigat de mai bine de şase luni iar o victorie ar fi vitală în bătălia pentru supravieţuire. Echipa lui Falub are doar 11 puncte cu şase mai puţine decât ocupanta locului de baraj în acest moment, AFC Hermannstadt. Ilfovenii au reuşit să obţină doar două remize în acest play-out şi au pierdut ultimele două confruntări cu FC Voluntari şi Dinamo. Totuşi, Chiajna a reuşit să înscrie cinci goluri în ultimele trei meciuri de campionat. O eventuală înfrângere ar mări la 8 puncte distanţa faţă de antepenultimul loc al clasamentului. 

  • LIVE VIDEO | Concordia - Dunărea Călăraşi, astăzi, ora 18:00, Telekom Sport 3

Adversara alb-verzilor este penultima în play-out având 16 puncte după o victorie şi o remiză în cele patru etape scurse din partea a doua a sezonului. Dunărea poate ajunge în afara zonei roşii cu o victorie diseară egaland-o la puncte pe FC Botoşani. Echipa lui Dan Alexa a câştigat în Moldova şi a fost la un pas să o învingă şi ep FC voluntari runda trecută. Promovata a fost egalată în prelungirile meciului şi a rămas pe loc de liga secundă cu 10 etape înaintea finalului sezonului. În cele două dispute din sezonul regulat dintre cele două, Dunărea a luat 4 puncte din confruntările împotriva Concordiei Chiajna. 

Afla mai multe despre: concordia chiajnadunărea călăraşi 

viewscnt
Articole similare