Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chiajna n-a mai câştigat un meci de la victoria cu FCSB, din toamnă. Falub: ”Încercăm să luăm ce putem din meciul cu Dinamo”

Chiajna n-a mai câştigat un meci de la victoria cu FCSB, din toamnă. Falub: ”Încercăm să luăm ce putem din meciul cu Dinamo”

Superliga

Comentarii

Concordia Chiajna a pierdut din nou în campionat, 1-3 cu Voluntari şi se află acum pe ultimul loc în clasament. Adrian Falub spune că jucătorii săi trebuie să fie mult mai concentraţi în play-out.

Chiajna n-a mai câştigat niciun meci de la victoria cu 1-0 în faţa FCSB-ului, pe 7 octombrie 2018 şi este una dintre favoritele la retrogradare. Falub speră că jucătorii săi vor arăta o altă faţă în play-out. Până atunci, speră că va reuşi să profite de situaţia de la Dinamo, în ultima etapă din sezonul regular.

”Am făcut un meci prost. Am început cu o primă repriză foarte slabă, în care am făcut greşeli mari, care nu credeam că le putem face. Pe urmă, repriza a doua am echilibrat. Am reuşit să jucăm chiar mai bine, ne-am creeat şi ocazii de gol, am deschis scorul în minutul 70... Normal, o echipă când marchează după un meci slab, ar fi trebuit să câştigăm meciul sau să nu îl pierdem. Dar la greşelile pe care le-am făcut, era foarte greu să scoatem mai mult. Urmează un play-out în care trebuie să fim mult mai competitivi.

(Despre Dinamo) Încercăm să luăm ce putem din meciul cu Dinamo. În primul rând, să integrăm jucătorii nou veniţi, pentru că încă nu suntem bine din toate punctele de vedere. Pe urmă, vedem după meciul cu Dinamo. Sperăm să putem lua ceva de la meciul cu Dinamo, pe urmă, playoutul e campionatul nostru”, a
declarat Adrian Falub.

Afla mai multe despre: adrian falubconcordia chiajna 

viewscnt
Articole similare