Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chiajna - Viitorul. Echipa lui Hagi caută prima victorie din noul sezon al Ligii 1

Chiajna - Viitorul. Echipa lui Hagi caută prima victorie din noul sezon al Ligii 1

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Chiajna - Viitorul Liga 1 30.07.2018. Meci dificil pentru echipa lui Gică Hagi, care vine după trei rezultate negative: 0-0 cu Racing, 0-1 cu Dunărea Călăraşi şi 2-2 cu Vitesse.

Ponturi pariuri Chiajna - Viitorul Liga 1 30.07.2018

Fanii de la Ovidiu au avut destule motive să îi ierte pe puştii lui Hagi pentru startul ratat în Liga I. Echipa a avut altfel un start foarte bun în cupele europene. Pentru prima oară în istorie, echipa de la malul mării a reuşit să treacă de un tur preliminar. A eliminat-o pe Racing Union, din Luxemburg, în primul tur al UEFA Europa League. La mijlocul săptămânii trecute, echipa a dat piept cu Vitesse Arnhem în turul II. S-a terminat 2-2, după ce echipa lui Hagi a condus cu 2-0. Dacă va reuşi să îi elimine pe olandezi, Viitorul va da piept în turul III cu echipa care pierde duelul de Champions League dintre PAOK Salonic şi FC Basel. În tur, echipa lui Răzvan Lucescu s-a impus cu 2-1.

Mii de pariuri şi sute de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri Chiajna - Viitorul Liga 1 30.07.2018

Ponturi pariuri Chiajna – Viitorul România 30.07.2018. Până să ajungă să dispute returul cu Vitesse, echipa lui Gheorghe Hagi trebuie să îşi ia revanşa în campionat. O înfruntă pe Concordia Chiajna, echipă care sezonul trecut s-a luptat pentru salvarea de la retrogradare şi care a început sezonul cu o înfrângere. Echipa pregătită de Ionuţ Badea a pierdut în deplasare la Mediaş, scor 1-2, cu un gol primit în minutul 5 de prelungiri. Concordia are şi ea multe nume noi la echipă. A făcut 10 transferuri în perioada de vară, cele mai interesante fiind Petre Ivanovici (FC Voluntari), Nicolas Gorobsov (Miami United), Simon Măzărache (CSU Craiova) şi Gabi Matei (Termalica).

Chiajna - Viitorul X2 @ 1.35

Afla mai multe despre: chiajnaviitorulliga 1ponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare