Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Chiar am avut o ceartă cu Andreea pe tema asta". Subiectul care-l răscoleşte pe Sergiu Hanca de fiecare dată: "Doar cine a fost acolo înţelege" | EXCLUSIV

"Chiar am avut o ceartă cu Andreea pe tema asta". Subiectul care-l răscoleşte pe Sergiu Hanca de fiecare dată: "Doar cine a fost acolo înţelege" | EXCLUSIVgalerie foto

Superliga

Comentarii

Sergiu Hanca (31 de ani), fotbalist cu şapte meciuri în echipa naţională, a trăit la intensitate maximă meciurile României spre EURO 2024. El a dezvăluit că sentimentele care l-au încercat în momentul convocării au fost atât de puternice încât i-au atras atenţia soţiei sale, Andreea Hanca.

Accidentat, Sergiu Hanca s-a bucurat la maximum de calificarea României: "Au venit vecinii la uşă"

Într-un interviu acordat Orange Sport, Sergiu Hanca a comentat declaraţia prin care Dawa şi-a justificat faultul care a dus la accidentarea mijlocaşului de la Petrolul.

Sergiu Hanca se recuperează, a intrat în antrenamente, iar din cantonamentul de iarnă Florin Pîrvu se va putea baza pe el. În paralel, fotbalistul "lupilor galbeni" şi-a urmărit colegii din naţională în meciurile cu Israel şi Elveţia, iar atmosfera a fost incendiară. 

"Ne uitam la meci, iar când a dat gol România cu Israel am strigat atât de tare încât au venit vecinii la uşă, că ce s-a întâmplat. Au crezut că ne certăm, ne batem. 

M-am bucurat foarte mult. Ştiu ce e acolo, ştiu cât de dornici erau băieţii, multă lume nu i-a susţinut. Ăsta e adevărul, nu putem să ne ascundem şi au demonstrat că România are încă inimă, dorinţă, atitudine şi că se poate", a declarat Sergiu Hanca, într-un interviu acordat Orange Sport.  

"Andreea îmi spunea că nu m-a văzut atât de fericit ca atunci când merg la naţională nici când mi s-au născut copiii"

Sergiu Hanca a avut-o alături pe soţia sa, Andreea, de-a lungul carierei, iar aceasta i-a observat toate trările. Chiar soţia a observat cum reacţionează atunci când primeşte convocarea în lotul României. 

"Orice jucător român îşi doreşte să fie acolo (n.r. - la EURO), e visul suprem al unei cariere. Chiar am avut o ceartă cu Andreea pe tema asta. Îmi spunea că nu m-a văzut atât de fericit ca în acele momente când merg la naţională nici când mi s-au născut copiii.

E trist, dar adevărat, nu mă pot ascunde. E ceva special şi doar cine a fost acolo înţelege. Acum depinde doar de mine, să-mi fac treaba cât mai bine şi să revin", a adăugat Sergiu Hanca. 

  • 7 meciuri are Sergiu Hanca în echipa naţională a României, iar ultimele minute le-a prins cu Edi Iordănescu, cu Bosnia şi Finlanda, în Liga Naţiunilor. 

Sergiu Hanca şi Edi Iordănescu au lucrat la FCM Târgu Mureş

La 10 ani distanţă după ce a lucrat pentru prima dată cu Edi Iordănescu la FCM Târgu Mureş, Sergiu Hanca a vorbit despre cum a evoluat actualul selecţioner al României. 

"Îl apreciez atât de mult şi îl respect pentru că a rămas la fel, cu aceleaşi principii, a devenit mai bun în discurs, principii, în tactică. Peste tot unde a fost a demonstrat, a luat echipe pe care le-a făcut să facă performanţă din nimic, precum: Pandurii, Astra, Gaz Metan Mediaş. 

Drept dovadă, la naţională, că s-au încercat atâţia ani atâtea calificări şi el a venit şi s-a calificat într-un stil mare, cu cele mai puţine goluri primite, neînvins într-o grupă în care toată lumea zicea că terminăm pe patru", a mai spus Sergiu Hanca, pentru Orange Sport. 

Recent, Edi Iordănescu a vorbit despre momentul în care va primi propunerea de a semna un nou contract

Galerie foto cu Andreea şi Sergiu Hanca

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sergiu hancaandreea hancasergiu hanca andreea hancaromania euro 2024sergiu hanca romania 

viewscnt
Articole similare