Experiențe împreună.
You are here:

Chiar dacă situaţia în Japonia este în continuare una foarte gravă, organizatorii Jocurilor Olimpice exclud o anulare sau o nouă amânare a competiţiei

Chiar dacă situaţia în Japonia este în continuare una foarte gravă, organizatorii Jocurilor Olimpice exclud o anulare sau o nouă amânare a competiţiei

Sporturi

Comentarii

Organizatorii Tokyo-2020 sunt "inflexibili" în privinţa desfăşurării Jocurilor Olimpice în această vară şi nu iau în calcul nicio altă variantă, a declarat directorul general al Comitetului de Organizare, Toshiro Muto.

El nu a exclus însă posibilitatea ca evenimentul să aibă loc fără spectatori, în contextul în care pandemia de coronavirus continuă să fie răspândită în întreaga lume, inclusiv în Japonia.

"Suntem inflexibili în ceea ce priveşte desfăşurarea JO. În acest moment, scenariul unei anulări nu este în discuţie", a declarat Muto pentru AFP.

Îngrijoraţi că evenimentul ar putea agrava şi mai mult răspândirea virusului, peste 80% dintre japonezi sunt în continuare foarte reticenţi în privinţa organizării JO în acest an, preferând fie o nouă amânare, fie o anulare pur şi simplu, potrivit unui sondaj.

"Situaţia sanitară din Japonia şi din întreaga lume este foarte gravă şi este normal ca mulţi oameni să fie nervoşi. Dacă vom organiza un eveniment de amploarea JO în plină pandemie, atunci modelul Tokyo va deveni o parte a moştenirii noastre", a mai spus Muto.

viewscnt
Articole similare
La 50 de ani, Loredana Groza se pregateste pentru un meci cu Simona Halep. "Avantaj Lori....