Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chiar erau la cuţite? Gestul făcut de Gareth Bale imediat după ce Zidane a anunţat că pleacă de la Real Madrid

Chiar erau la cuţite? Gestul făcut de Gareth Bale imediat după ce Zidane a anunţat că pleacă de la Real Madrid

La Liga

Comentarii

Gareth Bale este singurul jucător de la Real Madrid care nu a postat niciun mesaj pe reţelele de socializare după ce Zidane şi-a anunţat plecarea. În rest, toate vedetele campioanei Europei au ţinut să-i mulţumească lui Zidane.

Gareth Bale nu s-a simţit deloc lejer în mandatul lui Zinedine Zidane. Mai ales în ultimul an. Antrenorul francez l-a ţinut deseori pe bancă, lucru care i-a afectat forma. Bale şi-a revenit pe final de sezon, dar, cu toate acestea, n-a fost titular nici în finala cu Liverpool, câştigată de Real Madrid cu 3-1. Bale a intrat în repriza a doua şi a decis meciul, cu două goluri.

Relaţia tensionată pe care a avut-o cu Zidane a ieşit la suprafaţă şi după ce francezul şi-a anunţat plecarea, după ce a reuşit să câştige de trei ori la rând Liga Campionilor. Toţi jucătorii au postat pe reţelele de socializare mesaje de mulţumire şi şi-au exprimat regretul, cu o singură excepţie. Bale a fost singurul care n-a postat nimic.

De altfel, Diario Gol scrie că Bale este învinovăţit de jucătorii lui Real Madrid pentru plecarea lui Zinedine Zidane. Un lucru care pare forţat, dar care trădează felul în care mijlocaşul galez este văzut în vestiarul lui Real Madrid. De altfel, sunt şanse mici să mai rămână pe Bernabeu şi în sezonul următor.

Afla mai multe despre: real madridzinedine zidanegareth bale 

viewscnt
Articole similare