Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Chiar nu credeam că ne mai dau un gol” Fotbaliştii Gazului contestă arbitrajul: ”Mi-a zis după meci că a căzut uşor”

”Chiar nu credeam că ne mai dau un gol” Fotbaliştii Gazului contestă arbitrajul: ”Mi-a zis după meci că a căzut uşor”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

FC Botoşani a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a XXIII-a a Ligii I.

Pentru FC Botoşani au marcat Keyta '50 (penalti),  Al Mawas'69, iar pentru Gaz Metan a punctat Yuri '68.

”Am întâlnit o echipă grea, combativă acasă, care pasează, au posesia, le place să aibă mingea în posesie şi ne aşteptam la un meci greu, dar prima repriză am făcut un meci destul de bun defensiv, iar a doua repriză am mers peste ei şi cred că meritam un egal cel puţin. Ne jucăm şansa până la capăt şi sper să prindem un loc de play off” a spus Mihai Velisar, la finalul jocului.

”Chiar nu credeam că o să reuşească să ne mai dea un gol, pe fondul bun al jocului pe care l-amn făcut în a doua repriză. Am venit peste ei, am venit ocazii...Am luat foarte repede al doilea gol, după ce marcasem noi. Chiar nu mă aşteptam la lucrul ăsta, dar aşa se întâmplă. Sincer să fiu, cred că l-am atins puţin, dar mi s-a părut că a căutat intenţionat să fiu lângă el şi să îl ating, să cadă. Acum după meci, chiar am vorbit cu el şi mi-a zis, da, Budi, chiar am căutat penaltiul, căutam să mă atingi şi am şi căzut uşor. Chiar mi-a recunoscut. Nu sunt specialist să ştiu dacă se dă penalti sau nu, dar chiar l-am atins” a spus şi Mihai Butean.

FC Botoşani a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a XXIII-a a Ligii I. Pentru FC Botoşani au marcat Keyta '50 (penalti),  Al Mawas'69, iar pentru Gaz Metan a punctat Yuri '68.

Afla mai multe despre: mihai buteanvelisargaz metan 

viewscnt
Articole similare