Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chiar şi cu o remiză mâine în meciul cu Germania U21 de la Campionatul European de tineret, şansele de a merge mai departe sunt mici

Chiar şi cu o remiză mâine în meciul cu Germania U21 de la Campionatul European de tineret, şansele de a merge mai departe sunt mici

Fotbal

Comentarii

În cazul unei remize cu scorul de 1-1 între România şi Germania şi o victorie cu 2-1 a Olandei cu Ungaria, România şi Olanda ar fi la egalitate perfectă (5 puncte, 4 goluri marcate, 3 goluri primite, 1-1 rezultat direct).

Victoria este obligatorie mâine în meciul cu Germania U21 pentru ca naţionala noastră să meargă sigur mai departe. Din păcate, chiar şi cu o remiză, şansele noastre de a termina pe unul din primele două locuri din grupă sunt mici.

România a remizat, 1-1 cu Olanda, şi a învins ţara gazdă, Ungaria (2-1), însă mai are nevoie de încă o victorie pentru a sărbători calificarea. Rezultatul meciului dintre Olanda şi Germania s-a încheiat la egalitate, cum nu se putea mai prost pentru noi. Este de aşteptat ca Ungaria să nu pună opoziţie Olandei în meciul de mâine. Şi chiar dacă Ungaria ar juca la turaţie maximă, formaţia maghiară este mult prea slabă în comparaţie cu o echipă cum este Olanda pentru ca noi să sperăm la un rezultat favorabil în acel meci. Germania a învins Ungaria cu 3-0, iar golaverajul este primul criteriu de departajare după numărul de puncte şi rezultatul direct. Olanda trebuie să bată Ungaria la două goluri pentru a trece peste România în grupă în cazul unei remize în meciul Germania - România. În cazul unei remize cu scorul de 1-1 între România şi Germania şi o victorie cu 2-1 a Olandei cu Ungaria, România şi Olanda ar fi la egalitate perfectă (5 puncte, 4 goluri marcate, 3 goluri primite, 1-1 rezultat direct).

Germania va trata meciul cu România extrem de serios, o înfrângere a nemţilor putând însemna eliminarea acestora de la turneul final al Campionatului European U21. Ungaria - Olanda şi România - Germania au loc mâine de la ora 19:00 (ora României).

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: echipa nationala 

viewscnt
Articole similare