Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chiar şi Wayne Rooney o susţine pe Liverpool: "Trebuie să câştige titlul". Cuvinte de laudă pentru marea rivală

Chiar şi Wayne Rooney o susţine pe Liverpool: "Trebuie să câştige titlul". Cuvinte de laudă pentru marea rivală

Premier League

Comentarii

De doar două victorii mai avea nevoie Liverpool pentru a deveni campioană, până ca Premier League să fie suspendat din cauza epidemiei de corona virus. Acum orice fan al lui Manchester United şi al lui Everton speră ca sezonul să fie anulat şi să nu fie declarată o campioană pentru sezonul 2019-2020.

Fostul atacant al lui Manchester United şi Everton, Wayne Rooney, actualmente jucător şi antrenor secund la Derby County a declarat în The Times că zilnic este sunat de fanii lui Everton pentru ca Premier League să fie anulat: 

"După cum vă puteţi imagina, toţi fanii Everton mă sună şi îmi spun: „Să se anuleze sezonul". Şi, desigur, ca fost jucător al lui Everton, care a jucat şu la Manchester United 13 ani, o parte din mine consideră că ar fi o idee bună.

Dar nu. Liverpool au fost fantastici.  Au muncit atât de mult şi au depus un efort colos pentru ca echipă să ajungă acolo. Cormoranii merită acest titlu. Vă puteţi imagina să aşteptaţi 30 de ani ceva şi apoi să vi se fure pe nedrept? Liverpool trebuie să câştige titlul".

Rooney este o adevărată legendă în fotbalul englez, marcând 208 goluri în Premier League. El a câştigat cinci titluri cu Manchester United. În comparaţie, Liverpool nu a reuşit să câştige niciun titlu de campioană de când prima ligă din Anglia a devenit Premier League. 

Afla mai multe despre: wayne rooneypremier leagueliverpool 

viewscnt
Articole similare